Tom dag

Tankemylder og dagene der...
David Hansen...
1 måned, 9 dage siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
9 år siden
Dagen jeg gav op
ToreB
6 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
7 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
11 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
8 år siden
Skøre drømme og sovende f...
David Hansen...
1 måned, 20 dage siden
Hundrede af dem
Poul Brasch ...
6 år siden
1 ex er det værste, men 3...
Martin Micha...
4 år siden
Hey dagbog, - der kommer ikke til at ske det vilde idag, - det gør der jo sjældent. Jeg vil se lidt film og spille lidt sims 2.

Jeg har fået billede på et andet sted, men jeg ved sku ikke, jeg har ikke lyst til at være så mange steder mere, - jeg får ikke noget som helst ud af det, ud over folk der tror jeg gidder snakke med dem. Det gør jeg ikke, - imodsætning til andre, fjerner venner ikke ensomheden hos mig. Det er lige meget hvor meget folk ikke vil forstå det, sådan er det bare. Det kan godt være venner er lykken for andre, det har jeg aldrig sagt det ikke kunne være, det er det bare ikke for mig.

Jeg kom lige til at tænke på hende i toget, hvis børn var blevet udsat for noget. han ville side ved dem, tage dem på lårene..en ulækker mand. Hun havde sat sig ud i tog gangene med sine børn..nu kom jeg så..fik historien...hun havde nok brug for at fortælle den et par gange..jeg havde mest af alt lyst til, at benytte mig af mine bjørnekræfter, og gå ind og slå hovedet ned i maven på ham..Men en ting er hvad man tænker, men det kan godt samtidig være i logisk konflikt med andre tanker..eller sagt uden at sige for meget, det er ikke alt man tænker, som man gør.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tom dag er publiceret 02/10-2004 11:56 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.