19 år siden

Ny mail adr. ( 21/10-04 )

Min første Fantasy novell...
JesperSB
3 år siden
Stilhedens tanker.
Line Ley Jen...
9 år siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
8 år siden
Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
9 år siden
Anden bog started
JesperSB
3 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
9 år siden
Katten, sofaen og jeg
Carsten Cede...
8 år siden
Skriveblokering og psykos...
David Hansen...
3 måneder, 25 dage siden
Gode dage forud
David Hansen...
1 måned, 4 dage siden
Pause
Hanna Fink (...
10 år siden
Udgivelse - proces og drø...
Ansu Orheim ...
1 måned, 12 dage siden
Taber-tangoen
Ansu Orheim ...
15 dage siden
Skavanker
David Hansen...
1 måned, 27 dage siden
Åh den vrede, den vrede!
Bastian
11 år siden
Frækt Honey
Kenneth Hvid...
3 måneder, 11 dage siden
Under konstruktion
David Hansen...
1 måned, 14 dage siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
9 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
10 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Tankemylder og dagene der...
David Hansen...
1 måned, 17 dage siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
9 år siden
Gensynsglædens pris - 08....
Anna Gammelg...
1 år, 8 måneder siden
uden søvn
Kenny Raun (...
9 år siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
8 år siden
Jeg blev seksuelt misbrug...
Ansu Orheim ...
13 dage siden
Det er ikke sådan, når mor her tilmelder sig alverdens konkurrencer, og undtagelsesvis har brugt vores fælles, for HVIS jeg nu vandt, så ville jeg gerne havde besked med det samme ;-)
Det har betydet, at vi er blevet bombarderet med alle mulige og umulige Spammails. Sådan ca. 10-15 nye HVER dag.. Hmm så har jeg også lært af det.. Det er godt at man lærer så længe at men lever ;-)

Jeg havde en rigtig øv morgen i går. Hvor jeg først vågnede ” først ” kl. 05.15. Vel i tøjet, opdagede jeg at kaffemaskinen som er timet til kl. 03.00 var gået ud for længst, og kaffen var snart mere en lunken. Nå men kaffe skulle jeg have med, om jeg så skulle skære ansigt hver gang jeg tog en tår, var der ikke noget at gøre ved.

Ulempen ved at starte så ” sent ” er at der er kommet alt for mange af mine kollegaer på arbejde, og at de har fundet deres plads. Så jeg måtte bare bag i køen et eller andet sted. ØV

Senere på formiddagen ville jeg hjem og lave noget VARM kaffe. Jeg meldte mig ud af systemet, og tilmeldte mig først da kaffen var løbet igennem og kommet i termokanden. Så nu kunne hele verden bare komme an. Jeg var klar !!

Jeg ventede, ventede og ventede, men der skete ikke noget. Min person søger forblev tavs. Det kunne jeg ikke forstå, så jeg gik ud for at se efter om der virkelig var så dødt.. Jeg måtte konstatere, at jeg var slået ud af systemet, og dvs. at der havde været liv, men opdagede så at jeg ikke havde fået tændt for personsøgeren, efter at jeg havde haft meldt fra… Endnu engang ØV.

Nå men så ramte lykken mig endelig, og arbejdet kaldte, men på vej til adr. fandt jeg ud af at jeg havde glemt termokanden…ØV..ØV..ØV

Tænk hvor meget ravage en skide kande kaffe kan lave…

Mit humør og held blev ikke bedre i løbet af formiddagen, så da jeg endte i nærheden af Bilka, besluttede jeg at køre der ind for at købe noget bestik som var på tilbud. Jeg ved ikke hvad der er sket, men vi må have nogle kniv kastere her hjemme. Der var engang jeg havde 12 af hver, men nu er der kun 5 knive tilbage.

Man siger at man ikke må/skal handle på tom mave, men jeg kan garantere at det er mere effektiv at handle med en fyldt blære. Ikke fordi at jeg ikke stoler på deres rengøring og hygiejne på toiletterne, men jeg ville vente til at jeg kom hjem.

Jeg holdt fyraften til middag :-)

Min far er i bedring, og snakkede i går eftermiddag om at starte her til weekenden. Jeg sagde - at jeg synes at han skulle blive hjemme i weekenden, og starte på mandag eller tirsdag i stedet for. Det tager lidt tid at komme op i omdrejninger efter sådan en tur.
Der var ikke noget at komme efter med hans blodprøver, og lægen havde sagt, at han skulle komme igen efter weekenden, hvis det ikke var blevet bedre. Det er det heldigvis

Jeg er skuffet over, at min søster ikke har ringet og spurt til ham. Jeg sendte en mail og fortalte hende hvordan det stod til, men hun har ikke reageret med andet end, at det var synd for ham på en sms.

Men Tulle plejer jo at klare jo det hele ?

Min tidl. stedfar ringede i tirsdags, og jeg fik en god snak med ham. Han ville komme til byen for at hente min lillebror, og sørge for at han så ordentlig ud til begravelsen. Vi lavede en aftale om, at jeg ville købe en bårebuket og ligge den hjemme ved min far, så kunne han hente den der på vej retur.

Min tidl. Stedfar har også været min kollega indtil for ca. et år siden, hvor han fik fortids pension. Jeg plejer at sige, at vi er en stor familie, da der er konebytning og børn på kryds og tværs ;-)

Det er 14 dage siden, at jeg havde min lille korsevers med Michelle. Jeg har stadig ikke hørt fra hende. Jeg savner at vide at det går hende godt.

Jeg vil ud og se om jeg kan indhente det forsømte ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ny mail adr. ( 21/10-04 ) er publiceret 27/10-2004 17:55 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.