Er det noget eller det fo...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Lad os sammen hylde nørdh...
Katrine Søre...
10 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
9 år siden
Hjem igen
Salomon
9 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
10 år siden
Kaos?
Per Z
9 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
7 år siden
Hold kæft og vær smuk og ...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
9 år siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
9 år siden
En god aften
Bastian
11 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
7 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
9 år siden
Hey dagbog, - jeg ved ikke om jeg er en af dem der giver op tit eller tidlig, eller om jeg prøver til der ikke er flere muligheder. Jeg har bare lyst til at give op, - jeg har lyst til at give op over for en, jeg gider ikke mere..hun aner ikke hvad hun selv vil...og jeg er træt af at forsøge. Jeg er træt af at gå iskole, jeg er træt af at skulle det jeg skal. Jeg føler mig ikke go nok til det, jeg er ikke go nok til det! jeg ved godt man kan lære det, men det kan jeg ikke..jeg har altid sagt, og ment,..at jeg skulle have den ene ting opfyldt inden jeg nogen sinde kan blive go til noget som helst. Jeg gider ikke til at forklare det..sådan er det bare.

Der er ikke plads til mig, - jeg ved ikke hvor min hylde er henne ? og jeg vil helst ikke placeres på en. Nå ja, som du kan se er jeg hjemme, - måske en anden gang, - jeg tvivler.

Jeg føler mig svag lige nu, sidder og tænker på hvor ligegyldigt alt det gode er. Jeg tænker på alt det jeg skal ha gjort, og jeg aner ikke om jeg kan finde ud af det. Det piner mig. Hvor ville jeg gerne glemme alt, hvis det ikke var fordi jeg ville blive mindet om det...jeg kunne ønske mig et nyt liv i et andet land. Jeg kan tale engelsk rimelig godt, og tiden med mine tyske klan venner, har også forbedret mit tysk..så jeg kan sådan set begå mig sprogligt. Så skulle jeg bare finde noget at lave, lige meget hvad..bare man kunne blive fri for alle problemer.

Hvordan siger man at man ikke gider mere? at lysten er væk..at jeg bare ikke kan noget. Der er bare så mange ting der holder på mig..mine forældre, den næste fodbold kamp, jeg ville godt se den næste starwars film...og udvidelsen til lord of the rings 3..har jeg så blot en forbruger identitet? Vil der altid være den næste ting at skulle se frem til? den næste lille ting..imens resten af livet sutter max...

Intet er blevet sagt idag, jeg siger ikke noget, nu må vi se om hun gør. Jeg har allrede sagt nok. Der er ikke mere at sige. som altid ender alt på jorden...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget giver op er publiceret 30/10-2004 15:36 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.