19 år siden

kan man elske flere?

Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
poop
Regitze Møbi...
9 år siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
11 år siden
Men det udelod jeg
Carina Malen...
5 år siden
Lokumsdyret
Regitze Møbi...
9 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
6 år siden
Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
9 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
10 år siden
Tag et lyn.
Regitze Møbi...
9 år siden
Havde en diskussion med veninde i dag. Eksisterer the one and only? Findes skæbnen, eller er det bare et begreb opfundet af de optimistike håbefulde?
Personligt vil jeg gerne tro på mr right. Hvor er det dog dejligt begtryggende. Men jeg tror ikke på, at der kun findes en person for os. Tror, at vi på forskellige tidspunkter i vores liv, kan elske forskellige mennesker - fordi vi forandrer os hele tiden.
Tror også på, at man kan elske flere personer på samme tid. Tror ikke på, at vi kan finde én, der passer 100 procent - så puslespillet går op! Men tror på, at vi kan være heldige at finde en, der passer på den ene side. Er vi rigtig uheldige finder vi samtidig ham, der kan passe på den anden side, og hvad gør man så? Hvem vælger man? For begge brikker passer... Begge brikker kan sættes på og stadig danne starten på et perfekt billede..
Min veninde kunne ikke se, hvad jeg mente med det. Hun tror fuldt og fast på, at der findes en til os alle derude og kun en! Det synes jeg er lidt en skræmmende tanke. For sæt nu, at skæbnen spiller os et pus og vi på en eller anden underlig måde går forkert - og dermed mister det der skulle være vores skæbne - vores eneste brik til at gøre puslespillet helt? Så ville vi være dømt til enten at "settle" og dermed tage manden fra en anden, eller leve livet som single.. Nej, jeg vælger at tro på, at vi kan elske flere gennem en livstid. Tror naturligvis, at der er mennesker, der finder en person og holder fast ved ham resten af livet (og sådan en bliver jeg naturligvis - for det er vel det, vi alle allerhest vil have....

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget kan man elske flere? er publiceret 16/11-2004 20:56 af hemo.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.