19 år siden

One night in Bangkok

Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
10 år siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
I'm back!
Gittepigen
10 år siden
Min første Fantasy novell...
JesperSB
3 år siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
8 år siden
Håb er altid ledsaget af ...
Ansu Orheim ...
5 dage siden
Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
10 år siden
Bornholm2
Michala Esch...
15 år siden
Hold kæft og vær smuk og ...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Tredje bog færdig
JesperSB
2 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
10 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
8 år siden
Skøre drømme og sovende f...
David Hansen...
2 måneder, 1 dag siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
Еnke
Halina Abram...
6 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
11 år siden
Den gamle gartner
Peter
9 år siden
opdatering
Michala Esch...
21 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
8 år siden
Nyt år
Martin Micha...
4 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
9 år siden
Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
8 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
8 år siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
8 år siden
Ind i mellem, når jeg hører et stykke musik, der sætter gang i underlivet, får jeg lyst til at danse som i mine unge dage og samtidig drikke mig fra sans og samling.
Før jeg kan hive en solid brandert i land går der nok et års tid. Det er lidt mærkeligt at tænke på, og en anelse deprimerende, men årsagen dertil er vidunderlig.

Jeg er nu 2 måneder henne. Underligt nok går det faktsik nogenlunde godt. Jeg har da min daglige kvalme, træthed og svimmelhed. I forhold til mine tidligere graviditeter har jeg alligevel ikke haft så megen kvalme og opkastning som da. Det er rart nok. Ikke sagt at jeg ikke lider af det, for guderne skal vide at det er et mareridt når det kommer over mig. Jeg hader simpelt hen af kaste op!
Måske er det tegn på at det bliver en dreng. "Han" blev jo undfanget på selve ægløsningsdagen og i det hele taget er det jo manden der suverænt bestemmer kønnet, pga. de sejlivede hurtige y-kromosomer.
Det er så vildt at tænke på og da jeg overnattede i Struer i denne uge, slugte jeg med stor begejstring bogen "Barnet I Min Mave", som mor i sin tid købte da hun ventede mig. Billederne er fantastiske og den dagbog man følger med kvinden der venter sin førstefødte er virkelig livsbekræftende.
Det er simpelt hen et mirakel. Det er så vildt at tænke på alle de ting der sker indeni en og på nuværende tidspunkt bærer jeg faktisk et veludviklet foster i mig, der blot skal vokse sig stort i den resterende graviditetstid.
Allerede i 3. uge begyndte det lille hjerte at slå, organerne blev sidenhen dannet og efterhånden er arme og ben begyndt at vokse frem. Det er utroligt.
Jeg har nu altid været facinereret af det, og kan huske at Bitten undrede sig over at jeg vidste så meget omkring emnet, da hun ventede sig.

Jeg skal snart have taget blodprøver og næste lægebesøg er om en uge.

Weekenden i Aalborg for et par uger siden gik rigtig godt. Det var rigtig rigtig hyggeligt. Om lørdagen var Rikke og jeg ude og spise på cafe´Obl og i biografen og se "House of the flying daggers". Det var en smuk film, med mange smukke scener, hvor lyd og billede gik op i en højere enhed.
Til april skal hun og Lars jo giftes, så inden længe skal jeg have lagt hovedet i blød til en sang.

Annelise og Mads er gået fra hinanden. Denne gang er det definitivt, så hun flytter fra Kbh til Århus sammen med en veninde, der åbenbart også er gået fra kæresten.
Hun har det godt med det, og det er jo hovedsagen.

Forleden var svigermor på besøg for at aflevere vores pakkekalender.
Jeg var lidt ked af at jeg skulle møde i aftenvagt samme dag.

I nat har jeg haft nattevagt og dem har jeg haft en del af indenfor de sidste par uger. Det er ikke sundt, specielt ikke for gravide, men så længe det ikke er fast nattevagt, så går det forhåbentligt.

Vi har desuden skrevet under på kontrakten til lejligheden jeg omtalte sidst, og når lånet i banken er på plads, flytter vi ind så snart muligheden byder sig.

Om en måned er det jul, og det er sgu uhyggeligt. Nok den sidste jul i et stykke tid, der kommer til at foregå i de vante rammer. Måske holder vi selv jul til næste år. Jeg regner med at lave and i år igen. Natten til den 23. december har jeg nattevagt, og er allerede i dagvagt d. 24., så det bliver som altid et hårdt program.

Nå, jeg vil ind og sove. Jeg skal have dagvagt i weekenden. Jan har også arbejdsweekend, så han kører mig i morgen tidlig. Jeg overnatter hos far, der skal til Silkeborg og fejre faster Yvonnes fødselsdag.
Hele familen er selvfølgelig lykkelige på vores vegne og det er skønt at andre deler den store glæde med os.

God weekend. :)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget One night in Bangkok er publiceret 26/11-2004 08:56 af str-ponzz.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.