Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
9 år siden
Skavanker
David Hansen...
2 måneder, 11 dage siden
Op på den hest!
Bastian
11 år siden
Kære far ❤️
Musenmia
5 år siden
Israel
Salomon
9 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
11 år siden
En træls fredag
David Hansen...
2 måneder, 9 dage siden
julen 2013
Frode Lindtn...
10 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
10 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
10 år siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
11 år siden
Spejle
Marie Martin...
10 år siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
9 år siden
Blev vækket af et postbud, med et anbefalet brev. Huh? De eneste anbefalede breve jeg normalt modtager er afslag fra forlag. Og jeg har ikke noget ude for tiden.

Men.. det var fra boghandlen.
En lille reminder om at jeg altså blev bortvist hvis jeg ikke mødte op på arbejde i dag kl 10. (Øh.Jeg modtog brevet kl 12. Det gør det unægteligt lidt umuligt at blive ikke-bortvist right?!)
Så nu er jeg bortvist. Har en vag fornemmelse af at det også betyder at de tilbageholder min løn. Jeg har jo faktisk lavet kontraktbrud - så der er ik så meget at gøre ved det hvis de gør. Selvom jeg altid finder en smutvej. På den måde er det sgu meget godt at have været en umulig teenager der har snakket med et hav af sagsbehandlere, advokater og hjælpeorginationer. Hvis man skal se det hele fra den lyse side (Og det skal man jo)

Skal som sagt til jobsamtale i morgen. Har på fornemmelse de ik har styr på ret meget Jeg mener; flot at søge efter en juleassistance lige før d.1 December. Det er da de færreste der bare kan springe til NU.
Og den mail jeg modtog fra chefen var simpelthen så dårligt skrevet. Og fuld med stavefejl. De der No go fejl, som Hvis uden H, og gjort med D.
De har i hvert fald hårdt brug for en - og jeg er 99% på at få det. (Hvis jeg ik får det, giver det godt nok et hak i selvtilliden)

Måtte dog lige ned i Blockbuster med en ansøgning til søde Michael (Så har han da mit nummer)
Ringede derned først - og glemte alt om at lave hemmeligt nummer. Michael tog telefonen, og jeg lagde på.(Rikke 14 år) Håbede hele vejen derned at de ikke havde vis nummer. Så kunne han jo genkende mit på ansøgnigen. (DET ville være rocker pinligt)
Da jeg kommer ind; er der kun to piger!
Ingen Michael. Øv.. var lige ved at gå igen - og komme en anden dag, men hvis jeg skal starte job onsdag (Og det skal jeg jo *host*) måtte jeg jo hellere få den afleveret.

Jeg aflevere en igen efter jul, hvis ik jeg har hørt noget. Til sidst bliver de så trætte af mig, at de ansætter mig. :)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bortvist er publiceret 29/11-2004 21:26 af Anastasia.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.