Fitness
Peter
11 år siden
god start på dagen
Jette Peters...
7 år siden
Tiden er går
Halina Abram...
6 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
9 år siden
Hej med jer!
vintergækken
11 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
14 år siden
Hurra!
Halina Abram...
6 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
8 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
11 år siden
Er du lesbisk
Jønsse
8 år siden
Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
5 år siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
14 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
9 år siden
Det er så den første dag i det nye år. Det er dagen, hvor jeg starter en ny epoke i mit liv. Det er dagen, hvor mine nytårsfortsæt begynder og endeligt er det dagen, som vel i bund og grund er den efterfølgende efter dagen i går. Det er jo kun datoen og årstallet, der skifter. Vi skriver nu 1. januar 2005 og foran os ligger et nyt år med dage, som ingen har noget indflydelse på, hvad vil bringe. Vi må bare vente og se og så ellers forholde os til, hvad der sker i de nye dage. Men sådan er det jo - hvadenten vi skriver 1. marts eller 1. november. Det er i nuet vi lever, vi ved, hvad der skete i fortiden og vi kan lægge planer for fremtiden.

Jeg er i dag blevet førtidspesionist. Jeg bryder mig ikke om ordet - så derfor vil jeg hellere kalde mig fritidsforsker. Det er da også i forhold til min nye titel, at mine nytårsfortsæt skal ses. Jeg ønsker mig mest at få struktur på min hverdag. Jeg ønsker, at jeg kan gøre gavn og glæde i mit hjem og for min familie og at jeg kan fremme den bedste livskvalitet for mig selv, så min/vores situation er at forholde sig til,
Jeg har brug for at sætte struktur på hverdagen, så jeg kan glæde mig til weekenderne, hvor vi holder fri. Jeg vil gerne bevare følelsen af, at glæde mig til ferien, nyde den og atter glæde mig til at vi er i hverdagen igen.

Vores nytårsaften gik stille og rolig. Inden vi spiste vor nytårsmiddag så vi Dronningens nytårstale i fjernsynet. Det var som altid en flot tale, men i år kom hun meget ind på det at være menneskeligt og vide, at vi alle er lige og forsøge at hjælpe hinanden, når det gælder.
Ellers blev aftenen tilbragt i hjemlig hygge, krydret med fjernsynskig og en tur cyberspace. Efter at have ønsket hinanden godt nytår og ude og se fyrværkeri, sad vi endnu en stund, inden ihvertfald jeg gik til ro.

Jeg vil endnu en gang ønske jer alle et godt og lykkebringende nytår.

Hyggehejsa fra fritidsforskeren Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En ny epoke i mit liv er publiceret 01/01-2005 17:42 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.