19 år siden

nytårsscoring

Tilbage i Danmark
Salomon
9 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
7 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
11 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
7 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
9 år siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
9 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
11 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
9 år siden
En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
9 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
10 år siden
Sidste nyt.
Hanna Fink (...
3 år siden
Alene i skyerne
Tine Sønder ...
11 år siden
skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
7 år siden
haft en stille weekend
Martin Micha...
4 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
nytårsaften....
kiggede mig i spejlet efter at have gjort mig klar. fra tudefjæs til prinsesse på tre kvarter. for satan, jeg var lækker. syntes jeg i hvert fald selv. lidt selvglad må man da gerne være nytårsaften.
minus: prøvede trods alt at have korsage-top på først på aftenen. i mindre en d 20 minutter, hvorefter jeg måtte give op og ernede at jeg er blevet for fed. ville dø af iltmangel efter kort tid.

følte mig lidt mærkelig. savnede andreas - som ventet. følte mig lid t uden for. R sad og hittede på den lækreste fyr, hvilket hun har planlagt længe. A var på stoffer med T, og D var bare for lækker. havde skiftet store band t-shirts og natural-ansigt ud med tuperet hår, drama-make-up og udringet bluse. vildt at se. jeg - jeg fiflede bare lidt rundt. men så blev jeg fuld. rigtig fuld, og kastede mig over den første sagesløse mand, som jeg så min chance hos. husker ikke ret meget. faktisk næsten ingenting. men pludselig var alle folk væk og klokken var vist omkring fem. cyklede med fyren (som jeg ikke husker hvad hedder) hele vejen til nordvest. af mystiske årsager lykkedes det mig at få alle mine ejendele med fra festen.

på vej til nordvest fik jeg sms'er fra J om vi skulle sove sammen. næppe-ebbe, har besluttet mig aldrig mere at gentage den fiasko, så jeg ignorerede hans sms'er og - senere - opkald. gemte mig for scoring og ringede til andreas, som på det tidspunkt heldigvis godt kunne se meningen i at jeg skulle sove hos ham.
rimelig kikset at skulle slippe fra nytårsscoring. jeg gik helt i coma og ævlede om kolde fødder og nu ville jeg bare hjem. han havde ligesom hørt dele af min telefonsamtale med andreas, hvilket ikke gjorde situationen bedre. han gav sig til at argumentere med alle sine gode intentioner, at der ikke skulle ske noget AF DEN SLAGS, at han bare syntes at jeg var fantastisk bla bla bla bla.

til sidst fik han vendt min cykel i den rigtige retning, så jeg i det mindste ikke kørte til emdrup i mit forsøg på at slippe væk.
måtte ringe flere gange til andreas, for at få ham til at guide mig hjem, da jeg absolut ikke anede hvor jeg var. kikset.

nåede dog sikkert hjem til in elskedee andreas og nytårsaften endte, som nytårsaften bør ende. kom først hjem i går.

dur ikke til at score mere, ender altid med at tage flugten inden noget som helst. begynder snart at kalde mig selv for houdini.

nytårsscoring skrev beskeder i går. at jeg er sød og lækker og speciel. åh. hvorfor får jeg altid rodet mig ud i den slags?

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget nytårsscoring er publiceret 03/01-2005 13:05 af Natascha.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.