19 år siden

at give slip på ting

Efterskrift
Hanna Fink (...
7 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
9 år siden
Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
9 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
10 år siden
dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
10 år siden
Israel
Salomon
9 år siden
Det aktive...
Poul Brasch ...
11 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
12 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
9 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
savføre
Peter
10 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
7 år siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
5 år siden
Gud taler til alle
Salomon
9 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
8 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
11 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
9 år siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
9 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
9 år siden
Dagen tiltaget med 32 min...
Hanna Fink (...
10 år siden
har lige været nede og sælge cd'er. er ved at være rimelig penge-desperat. det var SÅ svært at vælge cd'er ud denne gang, har jo efterhånden været der en del gange de sidste par år. sidst røg stort set al postrocken. tror, jeg for evigt er ovre det trip. bortset fra et par enkelte navne, som jeg også beholdt. jeg ved godt at min musiksamling er stor, men nu er jeg efterhånden kommet af med alle mine fejlkøb og alt dét, som var døgnfluer.
fik dog 350kr ud af det. men kun fordi manden i butikken er så glad for mig, fordi jeg altid kommer med "ordentlig musik", som han siger. jeg kan se, at han ved at det ikke er med min gode vilje at jeg går af med dem.

var også en tur i bogreolen. endnu sværere! mine bøger er en del af mig selv! kan ikke give slip. heldigvis har jeg som anmelder en del dårligt imellem. og så kunne jeg jo også droppe de slankebøger som jeg aldrig får brugt. HAR erkendt at pernille aalunds slankebog indeholder alt for lidt mad til mig. politikkens slankekogebog røg også, ligeledes slank uden kulhydrater. men butikken holdt nytårslukket, så jeg må beholde mine bøger lidt endnu. skal bare have nogle penge ud af dem....

går ellers godt med slanke/sundhedskur! er på tredjedag. er godt nok ved at gå amok efter slik om aftenen, men i morges vejede jeg mig, og tænk, jeg vejer faktisk adskillige kg mindre end jeg troede. faktisk har jeg kilomæssigt slet ikke taget på, måske endda tabt mig! mit flæsk må bare have omrokeret sig på en meget lidt flatterende måde. men motiverede mig lige yderligt. laver pilates fra dvd hver dag, det skal jeg bare holde. og så må jeg snart tage mig sammen til at vise mig halvnøgen i en svømmehal igen... åh. jeg ville sådan ønske at jeg var typen, der bare ELSKER motion. men det er jeg ikke. jeg hader motion. jeg hader at kunne mærke min krop så meget, som jeg kan, når jeg dyrker motion. det er bare slet ikke rart.

går til gengæld rigtig dårligt med at vende nat og dag den rigtige vej. jo, jeg tog en halv sovepille i går og sov faktisk tidligt. men ak, jeg fik slukket for væggeuret og sov til over ti. har dermed fået næsten 11 timers søvn i nat. ja, så skal jeg da nok kunne falde i søvn i aften! not... prøver samme trick i aften og tvinger mig selv op i morgen. og laver pilates. eller tager i svømmehallen.

nytårsscoring er alt for ihærdig. gav ikke op i går. til sidst svarede jeg ikke på hans besked, men alligevel skrev han igen i morges! altså. synes at jeg har gjort situationen rimelig klar og tydelig, så nu har jeg skrevet en mere eller mindre "grov" besked om, at jeg ikke fatter det, når han siger at han har "en god fornemmelse" af mig. har jo ligewsom kun mødt mig én gang, hvor jeg iøvrigt var meget fuld. at jeg ikke er hans ihærdighed værd og at jeg ser andreas 2-3 gange om ugen, hvilket jeg ikke har i sinde at holde op med. at det virker som om han vil lege projekt-red-natascha, og det gider jeg ikke. slut. nu må han da holde op med at skrive.

skal i øvrigt ses med andreas i aften. skal man overholde kur, spare kalorier og droppe vin, eller skal man prøve at drikke andreas beruset og udnytte hans krop? hmmmm. dagens store valg.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget at give slip på ting er publiceret 05/01-2005 13:40 af Natascha.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.