19 år siden

ingen ny start....

Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
8 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
11 år siden
De første dage
Michala Esch...
14 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
11 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
14 år siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
5 år siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
11 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
10 år siden
The last soppetur
Olivia Birch...
8 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
9 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
11 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
14 år siden
År 2005 er ikke startet på en frisk...!
Jeg hænger stadig fast i T4. Vi har lige haft en total dejlig weekend. Har opført os fuldstændig som kærester gør, men men men det er vi jo ikke! Er blevet bekræftiget i det de sidste par dage, hvor jeg kun har hørt fra ham én gang.

Lørdag hvor stormen rasede havde vi slæbt hans seng ind i stuen og lå og så film hele aftnen kun afbrudt af, at vi elskede. Søndag tog vi i svømmehal. Jeg blev så god/modig at jeg svømmede frem og tilbage fra lavt til dybt vand. søndag og mandag nat sov vi i min lejlighed.

Det er det bedste sex, jeg nogensinde har haft med ham. Han er sød, dejlig, betænksom, meget kærlig og gavmild...
Det endte med at jeg søndag brød grædende sammen efter vi havde haft sex og afslørede, at jeg virkelig savnede han i hverdagen. Det var ikke meningen, han skulle have hørt det. Han sagde at det var han glad for at høre. Han lod mig forstå at han havde det på samme måde, MEN han sagde det ikke højt.... Han har dog efter han tog hjem til Vestjylland skrevet det til mig på sms.

Nu ved jeg ikke, hvornår jeg ser ham igen. I morgen tager jeg på skiferie weeekenden over, næste weekend har vi vist begge planer, så måske ses vi først om 1 måned. Hvem ved...?

Jeg tror han også har en masse følelser for mig, men det er ikke nok til at få ham til at søge nye stillinger i Nordjylland. Han snakker stadig om at finde et hus el lejl derude vestpå. Det er lige før jeg håber på, at der går lang tid inden han får solgt huset heroppe, for det er linket til Nordjylland...og det er da en forfærdentlig tanke at have.

Nå jeg burde pakke, kan jo risikere at blive kaldt på arbejde indtil i morgen tidlig og jeg er kun lige startet med at pakke kufferten.

...havde igår ret ondt i ryggen og brækkede mig hele aftnen. Ved ikke lige hvad det gik ud på. Jeg plejer ikke at gå og brække mig. Har haft lidt kvalme idag, men har ellers været okay.

Fik ros for min slutevaluering af min første studerende af sygeplejelæreren, så kan nu tager på ferie med god samvittighed.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget ingen ny start.... er publiceret 12/01-2005 19:12 af den naive.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.