19 år siden

Dårlig invendig - stærk udvendigt

Mere medicin tak
David Hansen...
1 måned, 20 dage siden
Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
11 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
11 år siden
Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
16 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
7 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
9 år siden
Hundetræning
Chellepigen
10 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
8 år siden
Skizofreni, en status eft...
David Hansen...
2 måneder, 2 dage siden
Med hovedet et vist sted
Caby
9 år siden
Græsken
Halina Abram...
6 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
8 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
9 år siden
Jeg er en stor dramaqueen lige for øjeblikket.

Jeg har konstant kvalme og træng til at ligge mig ned under dynen og sove. Komme væk fra virkeligheden! Til min helt egen opfundne verden. Jeg føler det som om jeg er ved at blive kvalt! Alle mennesker har det vist sådan her en gang imellem! Og nu er det mig. Jeg klarer det, som altid, men jeg hadre når jeg har det sådan her.

Jeg lader MIG træde i baggrunden og siger hej til den stolte og egoistiske del af mig selv! Jeg er inderst inde Xtremt stolt, selvsikker og fu***** egoistisk. Men til hverdag kommmer det aldrig til at styre. Det har aldrig kontrollen. Kun når jeg har det dårligt. Så må det overtage så ingen opfatter hvor svag jeg i virkeligheden er. Ligesom alle andre tilsyneladende stærke personer. Vi er ikke stærkere end andre - vi viser bare ikke når vi er svage. Inderst inde er de store små. Det passer!

Jeg var oppe og svømme idag. Det hjalp. Det gav mig det lille kick af power-fornemmelse jeg havde brug for. Svømmehalen er det bedste sted i verden.
Omklædningrummet, baderummet. Alle kvinderne er tykkere og grimmere end mig. De fleste af dem meget. Det er dejligt at være midt i virkeligheden - forladt af ægte amerikanske dramequeens som britney og beyonce! Et sted hvor jeg pludselig er den Xtremt skønne dramaqueen uanset hvor svag jeg er.
Motionssvømmebanen. Endnu bedre. Fede mænd og kvinder der i ynkelig fart hiver sig fremad - det er fedt de gør det! Respekt - men endnu engang slår jeg dem alle. Stærke arme, stærke ben.
Udså mig en typisk slipsemand der sidder tit inde på sit kontor og ler fordi han er hævet over sine mange kollegaer. Han er boss. Han er den med det fedeste kontor, største bil, største slips og største løn. På 2 baner (25 m) overhælede jeg ham 4 gange.

Der var ingen værdie konkurenter idag.
Kun en. Men hende så jeg aldrig svømme. En rigtig plastic-fantastisk. Selvtillid, men kun pga. af hendes kæmpe falske plastic bryster. Hun ville måske have slået mig i en bikine konkurrence, men til forskel var der også lige de 10 år der gør dig til en 25-årig med fed karriere, lækker mand, egen lejlighed og.. Erfaring. Massere.

Jeg har endnu kun lidt, men det kan jeg leve med. For det er det eneste alle - selv grimme mennesker - kan være sikre på kommer..

Ved jeg lyder hård - men husk - jeg er pissed..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Dårlig invendig - stærk udvendigt er publiceret 16/01-2005 17:36 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.