Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
8 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
7 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
10 år siden
Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
10 år siden
Om alt og intet
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
11 år siden
Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
9 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Guldbryllup
Hanna Fink (...
5 år siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
11 år siden
Helt ærligt....så kan jeg bare overhovedet ikke forstå, hvordan det kan være d. 4. feb. i dag....Jeg fatter det simpelthen ikke - tiden går alt for hurtigt og jeg har pt. slet ikke mulighed for at nyde livet, så meget, som jeg gerne ville.

Egentlig kan jeg godt lide, at have travlt, men når jeg i denne her uge max. har spenderet 3 timer sammen med min mand, hvor vi begge to var vågne og kunne snakke sammen, så glæder jeg mig til, at få lidt ro på - bare et par timer i træk, hvor vi ikke skal lave noget. Heldigvis er der lys forude - den sidste weekend i feb. skal jeg kun noget om søndagen, så vi kan få hygget os sammen om lørdagen.

Hver eneste weekend i det nye år, har været travlt optaget med 3 fødselsdage, hvor den ene varede 3 dage (forlænget weekend) kursus, gæster m.m. - i hverdagen er der så det frivillige arbejde, universitetet og forberedelserne til forlæsningerne - jeg bruger ca. 50 timer om ugen på uni og ca. 10 timer om ugen på frivilligt arbejde hvori koret er medregnet.

I dag skal vi så til en forsinket Hellige 3 Konger fest oppe i kirken, i morgen formiddag skal vi så køre til jylland, for der skal vi til endnu en fødselsdag....60 år. På søndag skal vi så hjem igen og derefter er der Super Bowl (jeg kom lige i tanke om, at både i aften, bilturen i morgen og bilturen hjem søndag har min mand og jeg mulighed for, at snakke sammen!!!!!!!!! Jubiiii;-)).

Det er godt nok en kedelig dagbogstekst i dag.....Lyder, som en evig klagesang og det er ikke meningen, for jeg elsker mit liv;-) som jeg nu vil gå ud og få endnu mere ud af;-)

- Dicte;-) ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mit liv i denne tid er publiceret 04/02-2005 06:42 af Dicte.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.