19 år siden

Weekend, niece og fødselsdag.

Titte bøhh
Racuelle Hei...
9 år siden
Første dag.
Neola
3 år siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
9 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
6 år siden
Juleferie :)
Michala Esch...
14 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Nyt land
Christian Ba...
9 år siden
Åh den vrede, den vrede!
Bastian
11 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
9 år siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
11 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
10 år siden
I morgen skal jeg så på kursus, sammen med fem andre meninghedsrådsmedlemmer;-) Jeg glæder mig helt bestemt til dig, men jeg skal jo afsted med nogle garvede mennesker, som er, sådan ca. dobbelt og tredobelt min alder - dvs. at de ved fantastisk mange ting. Ting, som jeg endnu ikke har stiftet bekendtskab med og jeg kan godt frygte, at jeg kommer til, at være bumstille, fordi jeg simpelthen ikke har noget, at bidrage med, til deres spændende diskussion - men, omvendt kan jeg jo godt se, at man ikke kan forlange det samme videns-niveau hos èn på 28, som hos èn på 77 - jeg vil jo bare så gerne, vise dem, at de valgte rigtigt da de valgte mig, til, at sidde i meninghedsrådet sammen med dem....
Har får for øvrigt en rimelig travl uge....i dag skal jeg til teori, ha` pakket tasken og ha` købt en fødselsdagsgave til den 3 års fødselsdag vi skal til, på søndag - og ha` købt og sendt èn til min pap-niece, som også bliver 3 år på søndag;-) og så skulle jeg ha` været i Hvidovre og delt røde roser ud, i forbindelse med valgkampen, men....jeg har endnu ikke meldt mig til og jeg overvejer (sludder, har bestemt mig for) ikke, at melde mig til - det må vente til d. 4 feb.
I morgen skal jeg forresten, lige inden jeg skal afsted på kursus, ud og køre med min kørelærer.....han har ellers tit fortalt, at han aldrig kører om fredagen, for dèr er bilisterne fuldstændig vandvittige...hm, ved ikke helt om jeg skal sige "Tak for tilliden" .

Nå. teoribogen venter....

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Weekend, niece og fødselsdag. er publiceret 27/01-2005 08:19 af Dicte.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.