19 år siden

Tja...valgflæsk? Ej, rødvin!

Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
9 år siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
11 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
5 år siden
Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
8 år siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
9 år siden
Katten, sofaen og jeg
Carsten Cede...
8 år siden
Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
9 år siden
Adhd pille som brille
reseptpennen
7 år siden
Vand
Halina Abram...
6 år siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
11 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
10 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
9 år siden
Guds blinde øje.
Ruth Christe...
7 år siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
10 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
15 år siden
“Kære dagbog”...

Der er ikke flere lakridser tilbage i min Matador-mix!!! Jeg synes det er for meget og det er min hensigt at skrive ind til Haribo. Jeg mener det sgu’! Det er helt latterligt så få lakridser de efterhånden blander i og det vil jeg ikke finde mig i.

Ja…og jeg har vist for meget tid til overs. Jeg har intet som kan få mig til at overse disse små skuffelser, har vel nok for lidt at gå op i.

Mit humør har været små-trykket hele dagen. Jeg havde håbet på, at søvnen ville strække sig til langt ud på eftermiddagen men jeg gav op og prøvede at få lidt praktisk for hånden herhjemme. Det blev til lidt bla-bla oprydning hist og her…ellers har jeg bare siddet og banket på tasterne, slette, banket lidt mere og slettet igen. INTET konstruktivt eller tilfredsstillende er kommet ud af mig i dag.

Valgprogrammerne har kørt hele dagen. Horsens har kvajet sig med stemmesedlerne og valgklokken er gået i stykker i en anden by! En landmand mener at valget 2005 og været røv-kedeligt og partierne ikke har bestil andet end at smide lort i hovedet på hinanden! Ja det er jo også en mening…
Jooo jeg kom ud. Ventede på mørket og lullede ned på skolen og fik sat mit X. Måske kunne jeg har brugt min stemme på mere fornuftig vis. Måske.
Om min stemme blev sat ”forkert”, ja det må tiden vel vise men valget fik mig udenfor mit hjem i dag så lidt gavn har min deltagelse alligevel gjort.

Resten af denne dag vil jeg bruge i selskab med mig selv om mit glas, som jeg vil holde flydt op af Merlot’en og jeg vil IKKE holde mig under 10 smøger.
Jeg vil beslutte mig for, om onsdagen skal blive ligeså passiv og stille som tirsdagen…måske jeg vil stryge den eneste aftale jeg har. Jeg ved ikke om det er destruktivt det her…om jeg har brug for at isolere mig eller om jeg bare er skide angst for at tage hul på livet igen. Jeg mener…det er jo ikke lige frem de mest banebrydende og udviklende tanker jeg får brygget sammen herhjemme. Mest af alt forsøger jeg at få timerne til at gå så jeg kan tage hul på søvnen. På den anden side kan det jo være…at der sker noget inden i mine jamrende tanker?

Puuhhh…rest my case.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tja...valgflæsk? Ej, rødvin! er publiceret 08/02-2005 19:30 af Bastian.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.