19 år siden

Gamle følelser?

Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
11 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
10 år siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
6 år siden
Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
10 år siden
Nej
Poul Brasch ...
1 år, 2 måneder siden
heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
9 år siden
Er god start så meget at ...
Kellany Bram...
10 år siden
Årsdag
Mikala Rosen...
11 år siden
Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
7 år siden
Hun fik Cohen forærende
Olivia Birch...
7 år siden
Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
8 år siden
Nice! dejligt Super og Fantastisk. En helt olympisk dag og alligevel så opløftende at selv Gud må have lavet en sammensværgelse med skæbnen for at kunne arrangere en så fantastisk aften i mit liv:D:D:D:D:D:D

Den gamle flamme der stadig blafrer i vinden fra tidernes skiften.
Et Fantastisk sus formåede ikke at blæse den lille gnist bort, men tværtimod har det givet liv til et hav af flammer der nu vælder frem fra brystet og opæder alt hvad der er af negativt i vente.


Uh hvor jeg. Jeg kan ikke vente til at selv den koldeste snetundra skal opvarmes af den hede vore fælles flammer skal udstråle på de lange kolde vinternætter. Og selvom vind, vejr piver højlydt i træerne udenfor, vil stjerner, måner og sole give igen med himmelsk klang når jeg begejstret råber mod himlen: JEG ELSKER LIVET!

Og dette er kun starten. De indledende bombardementer. De første manøvre. Brikkerne ligger på brættet. Det første træk er mit. Jeg har initiativet. Min strategi skal nu vise sig som enten den vindende eller tabene. Min modstander? Uh der er mange. Og de har gode brikker på deres hold. Tvivl. Armod. Frygt. Usikkerhed. Men jeg har min trumf lige her i min første række: Forelskelse. Denne brik der skal tordne triumferende igennem modstandernes rækker. Denne brik der skal være den første bærer af lys ind i ukendte mørke territorier, denne brik der er så svær at styre, at den uden varsel kan vende sig mod en selv. Men jeg tager mine chancer. Så må det gå som det skal gå. Jeg erklærer krig mod mine usynlige modstandere. Jeg erklærer krig mod jer der vil bringe mig i tvivl.
Og du min kærlighed, svigt mig ikke. Jeg skal bruge din styrke. Dit lys.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Gamle følelser? er publiceret 10/02-2005 23:23 af Jakob Arndal (Takana).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.