19 år siden

rigtig øv-dag

Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
7 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Kaos?
Per Z
9 år siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
11.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
8 år siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
6 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
15 år siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
11 år siden
Men det udelod jeg
Carina Malen...
5 år siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
10 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
10 år siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
8 år siden
Dagen før starten
Shawn Cee (J...
8 år siden
dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Hr Solsort
Peter
8 år siden
Juleferie :)
Michala Esch...
14 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
9 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Havde en rigtig øv-dag i går. Ved ikke rigtigt hvorfor dagen startede dårligt, altså egentlig hvad der var galt, det var bare sådan en morgen, hvor man har sådan en fornemmelse af, at man bare skulle blive liggende i sengen og sove hele dagen væk, for den kan bare ikke byde på noget godt. Den fornemmelse havde jeg også, men jeg stod op alligevel - for dog at smide mig ind på sofaen og se noget formiddagsfjernsyn (hurra for ferie). Det startede nok med at gå rigtig galt da posten kom. Der var en masse reklamer og så to breve. Et fra kommunen og et fra TDC. Startede med at åbne det fra kommmunen. Det var så et brev om, at jeg skylder dem 3000 kr. i skat. Say What? Ved godt, jeg blev udvalgt til at få gennemgået min selvangivelse, og de ville have yderligere oplysninger om mit befordringsfradrag, og at jeg ikke havde gemt den seddel jeg lavede sidst, med hvor mange km jeg havde kørt. Men mente da, jeg fik det til at være nogenlunde det samme. Det må jeg så ikke have gjort - for nu vil de have 3000 tusind igen over de næste tre måneder. Og er der noget, jeg ikke har for tiden, så er det penge. Når man kun har været lærer i halvandet år, så får man ikke penge i ferien - og vi har vinterferie nu, dvs omkring 5000 mindre til mig i denne månedl.. Det kan sgu godt mærkes. Og nu skal jeg så af med 1000 kr til skattefar. Virkelig nederen.
Godt nok var det andet brev en check fra TDC på 500 kr, som jeg ikke helt forstod hvorfor jeg fik, men den skal jeg jo nok have.
Jeg var ikke til at trække væk fra sofaen hele dagen, men på et tidspunkt tager jeg migselv i nakken, samler mine flasker sammen (hvorfor er det at sådanne cola-flasker lynhurtigt bliver til en kæmpe bunke??), og går ned mod bilen for at køre i Netto. Da jeg så sætter mig ind i bilen og vil starte den, så er den fandeme død. Det var lige det, der manglede. Jeg faldt ind over rettet og tudede. Virkelig møg-dag.
Nå, men jeg må jo så ringe til Falk, som jeg da heldigvis er medlem af. De kom inden for en time, og han fik da startet den igen. Jeg var så nødt til at køre ned til quick pot for at få målt, om batteriet var dødt, eller det nu havde opladet sig selv (noget i den retning i hvert fald - forstand på det har jeg ikke). Dernede havde de travlt, så der sad jeg i en time og ventede. Heldigvis skulle der ikke et nyt batteri i - det ville lige have været prikket over i'et i min økonomiske situation.
Da jeg kom hjem igen var det eneste, jeg havde lyst til, at tage over til min kæreste og bare ligge i hans arme - det havde han så desværre ikke lyst til. Han havde været ude at drikke om torsdagen og havde vist fået lidt for meget.. Så han gad ikke at have besøg...
Så jeg sad hjemme fredag aften. For første gang i lang tid. Jeg endte med at gå i seng kl. 22 - havde sgu så ondt af mig selv.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget rigtig øv-dag er publiceret 19/02-2005 08:51 af hemo.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.