Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
11 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
8 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
6 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
10 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
8 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
9 år siden
Dag nr. 3 på fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
9 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
10 år siden
Pause
Hanna Fink (...
10 år siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
10 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Karrusel
Sincedawnofm...
10 år siden
Surkål
Vina Frank (...
4 år siden
Var til fest i går. 30 års fødselsdag. Fødselaren vidste ikke at vi tre veninder kom, for det havde hende lillesøster arrangeret, så hun blev pænt overrasket - men rigtig glad. Dejligt at få hvisket i øret, at nu er man sammen med alle de mennesker, man holder mest af.
Det var en rigtig hyggelig fødselsdag. Jeg havde drukket lidt inden, men desværre ikke nok til at være bare lidt beruset. Og jeg har simpelthen ikke råd til at købe alkohol på diskoter - ikke det der skal til for at blive fuld. Så jeg var - for første gang i mit liv - ædru i byen i går. Det var sgu ærligt talt lidt kedeligt. Jeg kan godt lide at være bare en smule besoffen. Jeg er ikke sådan en, der bliver utålelig eller gør ting, jeg ikke kan stå inde for dagen efter. Jeg bliver bare i sindssygt godt humør og er vildt festlig..
Festen havde da sine klare øjblikke alligevel.. Jeg kan sagtens slå mig løs uden at være fuld - jeg bliver bare meget hurtigere træt (hvor mærkeligt det end er)... Alle steder vi var, fik vi dem til at spille fødselsdagssang for hende. Det var lidt hyggeligt.
Vi endte dog til sidst med at gå på det værste disko i hele byen. Det bliver kaldt "den slappe skede" - det mest positivie ved stedet er, at når man er under 40 og ser nogenlunde ud, læs: bare almindelig, så bliver man behandlet som en engel. Det er de lidt ældre og mere desperate publikum, der befinder sig der... Og det er ellers meget mod mit princip at komme der - men de andre ville derop.. Jeg ville meget hellere have været på det diskotek, hvor jeg vidste en masse af mine andre venner ville komme senere. Men jeg kunne sgu desværre ikke lokke selskabet med... På det tidspunkt var jeg nu også ved at være træt. Så vi var der ikke så længe, før vi skiltes..
Og så kan jeg fortælle til folk, der ikke var udendørs i nat - der var pænt koldt. Vi kunne ikke rigtigt få en taxa - det tog næsten en time. Vi var pænt kolde, da vi nåede hjem.
Det var nu en rigtigt god fest. Vi fik gjort A glad ved at komme - og selvom jeg nu officelt er fallit, så var det pengene værd!!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget surprise er publiceret 27/02-2005 10:33 af hemo.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.