19 år siden

At leve livet? Cool? Hvordan?

Skrivende
Michala Esch...
6 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
11 år siden
Makrel madder og fødsler
Racuelle Hei...
7 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
6 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
Min vingeskudte wingman
Flickarocks
9 år siden
Kære natbog (XVIII)
Olivia Birch...
8 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
7 år siden
Første dag.
Neola
3 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
16 år siden
Nej
Poul Brasch ...
1 år, 3 måneder siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
11 år siden
Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
10 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
9 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Holistisk eksistentialism...
Ansu Orheim ...
1 måned, 25 dage siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
9 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
11 år siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
11 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
9 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
6 år siden
Så er der nok snart...
Michala Esch...
16 år siden
Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
9 år siden
Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
10 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
8 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
9 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
Nyt land
Christian Ba...
9 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
11 år siden
Carpe diem. Grib dagen. Sieze the day. Lev mens du gør det elsk mens du tør det.

Jeg elsker min far.
Hans ønske for mig var at jeg stoppede med at analysere så mange ting. Og måske har jeg egentlig vendt mig selv rykken.
Så min konklusion for idag! Lad være med at analysér. Bare lev!
Hvor smukt
Jeg kunne græde. Hvilken let løsning. STOL på dig selv. Stol på at det du gør er rigtigt.
Skrive en bog? Pfff. Det har sku aller været dig! Du kan lide at gøre hvad du vil og alt det ordnede alt det pæne. Tja det kom for ca 1½ år siden. Ved mødet.
Så seize the day. Gør hvad du har lyst til. Ikke hvad andre folk synes du har lyst til eller bare gå med. Vær dig selv. Sådan kan jeg li mig. Sådan kan de li dig. Glem forventningerne. De gør dig usikker. Og nej, jeg vil ikke have en kvinde der er kompliceret. Jeg vil have en kvinde, der... Tja? Hvem ved? Kun tiden.
Spild ikke din ungdom med digte, bøger og andre tilsyneladende nytteløse gøremål, du får tid nok til at klargøre din arv til efter tiden. Hvordan du vil huskes? Som drengen der blev tabt i et gymnasieliv der ikke var hans. En dreng der blev tabt i andre folks meninger om ham. En dreng der glemte at trække vejret. Du kan! Du Vil! Du Ønsker. Og hvilken bedre lærer findes der end hende? Hende der kan bringe dig tilbage til der du var, men med så meget mere i bagagen. Idag. Idag har jeg uanede kræfter over psyken. Jeg kan se hvad folk tænker. Hvordan de føler, bare ved at se på dem. Fantastiske evner. De vil hjælpe mig, og ja de skal da finpudses.
Åh far, tak fordi du lod mig genfinde denne tabte dreng. Men jeg vil ikke være min far. Jeg vil ikke være nogen andre end mig selv. At være mig selv. Og hvem er jeg? Hvad ønsker jeg? JEg er Jakob s. Arndal. Sjovt kommer lige til at tænke på hvor ofte jeg har været nødt til at state mit eget navn, ikke for andre, men for mig selv. Jeg må derfor ønske at vide hvem ham jakob arndal er. Men det er ikke nok at spørge andre. Hvad mener jeg selv?
Hvem er jeg?
Jeg er JSA. Jeg er ikke shade, jeg er ikke takana, jeg er mig. Jeg er. Jeg er. Pah, jeg er ikke engang en hvisken væk. Jeg er bare jakob. Og nej, jeg kan ikke rede verden, skønt jeg gerne ville. Lad mig blive trukket ned på jorden igen. Tænk at en fuld og gammel mand skulle kunne hjælpe mig denne vej. Men så igen. Det er jo min egen skyld. Jeg har altid søgt mig selv i gennem andre. Samuraier, mine forældre, mine venner. Men er det så mig? Er jakob en blanding af hans vennekreds, eller skal spørgsmålet vendes om? Er jakobs vennekreds en blanding af jakobs aspekter? Ja! Det mår det være! Og af og til hælder jeg mere til et, end til noget andet. Jeg kendte engang mine egne begrænsninger, idag er jeg hele tiden i tvivl og overraskes nærmest hvis jeg gør noget rigtigt. Jeg må finde min selvtilid igen. Jeg må finde mig. En leder uden selvtillid. Hm... Live imorgen. Godt tidspunkt.

Nå men lad os nu se.
Jeg gør det rigtige ved at forsøge at forstå mine medmennesker, men jeg gør det forkerte ved at analysere alting. jeg elsker mig selv igen. Og kun igennem den bekræftelse kan jeg elske andre. Jeg elsker mit liv. Jeg elsker. Jeg elsker igen.
Er der noget større. Jeg må stole på mig selv. Jeg må stole på det jeg gør og istedet for at sige: It is the right thing to do, til mig selv hele tiden, så skal jeg bare intuitivt vide at det jeg gør er det rigtige. Jeg skal stole på mig selv. Jeg kan gøre alt hvad jeg vil rigtigt. Ja jeg kan fejle men ikke så ofte som jeg tror. Jeg ved at alle de tanker jeg har skrevet frem til nu, siden Han viste mig hvordan man skrev dagbog, tja Jeg ved at de afspejler en meget vigtig tid i mit liv. Jeg elsker. Jeg elsker at have fundet denne gamle visdom frem igen. Barndommens sorgløshed. Jeg elsker jeg Elsker igen. Ja jeg har en kærreste og ja hun gør mig lykkelig og nej jeg gider ikke spekulere på om det holder eller ej. Er jeg ikke den rette for hende... Tja så klynker jeg lidt over det og så rykker jeg videre. Dvæl ikke filosofiske spørgsmål over livet, Kast dig ud i det istedet. Føl det. Elsk det. Mærk det. Indånd det. Omfavn det. og und dig selv de glæder der er forbundet med det. og hvad så nu? Var det det? Var det virkelig slutningen på mine tanker? Nej naturligvis ikke. Men jeg har tænkt mig at offentliggøre mine tanker på nettet. Så andre kan se den udvikling jeg har gennemgået, og måske kan nikke genkendende til. Så her bliver min "bog" Mit efter mæle. Min gave til masserne. Her har i en del af mit liv. Brug det hvis i kan.

Jakob Spangaard Arndal
Carpe Diem.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget At leve livet? Cool? Hvordan? er publiceret 27/02-2005 00:52 af Jakob Arndal (Takana).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.