19 år siden

Blev lige forbigået i går ;-)

Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
11 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
7 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
9 år siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
9 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
11 år siden
starten på noget.
Liza Abildsk...
9 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
11 år siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
11 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
Karrusel
Sincedawnofm...
10 år siden
SSO - stress
RachelBlack
10 år siden
Omvendt ordstilling og te...
David Hansen...
3 måneder, 2 dage siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
6 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
10 år siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
De ligger der.
Ruth Christe...
7 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
6 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
3 år siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
9 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
Tag et lyn.
Regitze Møbi...
9 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Jeg har skrevet mail sammen med en kusine til min halvbror i et lille års tid. Det var rent tilfældig at vi begyndte at skrive sammen, men også meget sjovt. Vi har ikke haft kontakt med hinanden siden vi var børn, hvor vi løb og legede sammen i hendes mormor´s hus.

Hun gik på den samme skole som Michelle, og har også været henne og hilse på hende. Men selv om at vi bor i den samme by, har vi endnu ikke taget os sammen til at mødes.

I går havde jeg nogle klienter som skulle hentes på den dagcenter hvor hun nu arbejder. Det tog lidt tid, da den ene knap var færdig. Imens at jeg ventede registrere jeg godt nok, at der gik flere af de ansatte forbi, men jeg var mere fokuseret på dem som jeg skulle have med.

Hun har sendt en mail, med en musik fil med melodien - please forgive me, fordi hun var gået forbi uden at hilse ;-) He he
PÅ et tidspunkt har jeg sendt hende et billede af Michelle og jeg, så hun kunne kende Michelle på skolen. Hun har også set mig i bilen, så hun har ansigt på mig. Men jeg kan kun huske hende som person fra dengang vi var børn, men ikke hvordan hun ser, eller rettere, så ud.
Hun lovede højt og helligt, at hun nok skulle makkere sig næste gang hun så mig ;-)

Jeg var med Michelle ved advokat i går.. Hmm sådanne mennesker skal åbenbart være lidt forvirrede og konfuse !!
Han irretede mig grænseløs til at starte med, da han afbrød mig den ene gang efter den anden. Men jeg fandt ud af, at i stedet for at tie når han afbrød, så forsatte jeg bare med at tale…. Det hjalp ;-)
Han gik helt i selvspind da han fandt ud af hvordan tingene hang sammen, og var indstillet på at køre den hele vejen.
Selvfølgelig er det noget skidt som hun har gjort, og det skal hun også have en vis straf for. MEN de omstendigeedder og det som er sket tidligere, gør at det er lidt ud over en alm. voldssag.

Jeg har en utrolig dårlig smag i munden. Min generelle holdning er, at når man har lavet noget skidt, så skal man have og tage sin straf. Punktum slut !!
MEN når det gælder ens egne børn så er det noget andet. Hmm
Nej de omstendigeedder som har medvirket til, at begge mine børn er kommet på den forkerte side af loven, har givet mig følelsen af at være dobbelt moralsk !!

André var inde i en psykose med syner og stemmer, som gjorde, at han så det som en udvej til at komme væk og hjem. Og Michelle har været jagtet og truet under og efter den retssag, hvor en mand blev dømt for vold imod hende. Da en af hendes ” plageånder ” så var så fræk at deltage i HENDES indflyttefest, slog det klik for hende.
Jeg vil ikke forsvare det hun har gjort, for det var forkert, men jeg kan heller ikke bebrejde hende det, da jeg ved hvad hun har været igennem. Et eller andet sted, så ser jeg hende som offer for den vold som hun har udøvet…….Vi tage det som det kommer, og så komme videre derfra.

Jeg har lige sendt min kære svigermor af sted i dag. Jeg har taget fri, for at give hende lidt selskab her i formiddag.
Hun skulle hente hendes engelske ven i lufthavnen, og så drage videre derfra hjem til Sjælland.

Jeg var ellers spændt på om min far blev sur på mig i går !! Påhænget ringede kl. 06.15 og ville have mig til at hente sig, og køre hende hjem til min far, da hun ikke havde nøgle med. Jeg sagde at det ville jeg ikke, og at det var hendes problem at hun ikke kunne komme ind…….Da hun havde ringet 8-10 gange slukkede jeg for telefonen !!

Jeg ringede ind til min far da jeg satte bilen i går, da jeg nægter at komme ind hvis hun er der !! Men hun var gået i seng og sov, da hun var blevet forkølet... Hmm de øl flasker som stod på bordet sagde ellers noget andet. Jeg kommentere de flasker som stod på bordet, med at – hun er vist faldet i igen, hvortil han opgivende svarede – ja det kan se sådan ud.
Jeg fortalte ham at hun havde ringet, og at jeg havde nægtet at hente hende. Han reagerede med at være uforstående over for at hun ikke havde nøgle med, men kommenterede ikke at jeg havde nægtet at hente hende.

Det skal lige siges, at det ikke er min skyld hvis påhænget virkelig er forkølet, da jeg kunne høre at hun stod et sted med MEGET baggrundsstøj ( musik og snak )… Hun har immervæk også en MEGET syg mor, og 2 søskende her i byen, så kunne hun havde taget der til i stedet for.

Jeg har sagt til ham, at en dag ligger hun død ved siden af ham i sengen. Jeg håber det ikke, men jeg er alvorlig bange for ar jeg får ret..Det er han også !!

Jeg vil ud og lave lidt kaffe inden Claus kommer hjem….

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Blev lige forbigået i går ;-) er publiceret 03/03-2005 14:48 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.