19 år siden

Jeg budte være glad

Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
11 år siden
Jeg er ingen namedropper
Olivia Birch...
9 år siden
Forbi ....
Halina Abram...
6 år siden
Udtrækssofa og ubarberede...
Victoria Wan...
8 år siden
Udgivelse - proces og drø...
Ansu Orheim ...
1 måned, 25 dage siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
9 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
6 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
9 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
8 år siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
9 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
8 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
11 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
10 år siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
9 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
11 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
7 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
8 år siden
Men kan ikke finde gnisten !!

Jeg ringede sent i aftes til min far for at varescore ham om, at han nok ikke skulle placere sig efter tog tiderne pga. kollektionen på Storebæltsbroen. Han havde hørt det i radioen, men havde en anden ” nyhed ” at fortælle mig !!

Jeg kunne rolig komme ind efter arbejde, da påhænget var væk !! Nå - var det eneste jeg kunne få sagt, af ren og skær forbløffelse.
Hun havde ringet kort tid efter at han var stået op og fortalt, at hun var tilbage på den blå kors center hvor fra han ( næsten ) havde hentet hende. Hun havde haft det skidt i går formiddag, og havde kontaktet lægen. Han havde sørget for hendes transport med Taxa retur til centeret !!

Hmm det er lige en regning på ca. 1900.- kr. til skatteborgerne…... Værsgo at betale !!

Min far spurte, om jeg ville have kørt turen hvis jeg havde fået den. - Selvfølgelig ville jeg da det, og jeg ville endda havde gået med ind og sagt – at denne gang måtte de gerne beholde hende !! Selv om at det er dybt tragisk, så kunne han alligevel ikke lade være med at grine ;-)

Han fortalte her til morgen, at hun havde kimet ham ned, da hun havde fået 2 par sko med til den samme fod ( hmm hvor kender jeg det fra ). Hun ville have ham til at sende de andre til hende.
Da jeg satte bilen her i efter middag, sagde jeg - at jeg synes at skulle sende ALLE hendes ting med en fragt bil, så det var ude af hans liv !! Jamen det var jo ikke sikkert at hun havde plads på ” hjemmet ” til det, og hun vil jo også gerne have hendes egen lejlighed.. Bla bla bla.

Han var oven i købet så ” dum ” og spørge, om jeg havde fundet hendes sko.. Jeg sagde til ham - at dem ville jeg overhovedet ikke havde noget med at gøre, og så gik jeg !!

Huset er allerede mærket af, at hun har været der i form af brugte glas og krus, askebægere og delvise halvfyldte ølflasker. Jeg flyttede det værste, men blev enig med mig selv om at, rengøringskonen har lidt mere ” magt ” over ham, end jeg !! Jeg er jo ” kun ” hans barn ?

Det er dybt tragisk, at man kan synke så dybt som hende, men det som hun udsætter hendes omgivelser for, så kan jeg ikke have ondt af hende !! I den tid hvor jeg har haft kendskab til hende, har systemet prøvet på alle mulige tænkelige måder at hjælpe hende, men så snart de vender ryggen til, er hun på den igen. Hun nåede også at snuppe nogle af min far´s piller…

Jeg kan ikke finde glæden ved, at hun er uden for rækkevidde igen. Hun er som en boomerang… Hun kommer tilbage med 180 km/t og stikker min far endnu en løgn, så han får ondt af hende.. Hmm

Jeg vil gå ud og lave noget aftensmad… Og det er ikke engang løgn… Selv om at det er mere undtagelsen end reglen, at det er mig som står for det ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg budte være glad er publiceret 04/03-2005 17:48 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.