19 år siden

fødselsdags-festival

Hvad vil du være?
Marie Martin...
10 år siden
7
Halina Abram...
6 år siden
Update - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
11 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
9 år siden
Koldt
Kenny Raun (...
9 år siden
15.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Musik fra USSR og Danmark
Halina Abram...
21 dage siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
Storskrald
Hanna Fink (...
7 år siden
Eksamen
RachelBlack
11 år siden
Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
9 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
8 år siden
Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
11 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
6 år siden
længe siden...

opdatering. Fødselsdag: en dejlig dag! alle huskede mig. sms'r og opkald tikkede ind. vejreet var lort, men jeg har heller ikke fortjent bedre. snestorm var retfærdigt. andreas lå syg, så vi kunne ikke gå ud at spise, som aftalt. tog i stedet ud til ham, læsset med sushi og dvd. rigtig hyggeligt. fik sød besked på vej hjem fra ham:
"ville bare lige sige tak for i aften. ked af at jeg ikke var friskere.. håber du alligevel havde en god fødselsdag. godnat min ven. og tillykke igen"

ok, lyder måske ikke af så meget, men jeg var sgu ved at tude, da jeg læste den. så lidt skal der til. bare nogle venlige ord, i stedet for de hårde og ironiske, som han praktiserer til hver dag. at få af vide at man alligevel betyder noget.

fredag kom mine forældre. var pissestresset, fordi jeg havde taget et job torsdag og fredag. skulle også til psykolog fredag. og købe ind. og rydde op. og bage bunde til to lagkager. og lægge én kage sammen. og typisk. mens jeg taler i tlf med andreas og kigger ud af vinduet. "fuck. det er bare ikke dem, der kommer dér." men jo. en time for tidligt. som den gang, jeg skulle flytte i ålborg. havde aftalt klokken 12, men så var de stået op og kørt hjemme fra klokken 4, og troppede op kl.8. Ikk optimalt, når man lige skulle have pakket det sidste.

men det var hyggeligt. at de var der, i fredags. min mad blev god og de blev kun til 21. alle var trætte. jeg fik ryddet op og stenet på sofa inden jeg skulle sove. så verdens mest idiotiske film, coyote ugly, der bare kun kan være lavet for at please mænd, og for at få kvinder til at have det endnu dårligere med deres kroppe.

lørdag. 17 mennesker til kage og rødvin (!) havde selvfølgelig lavet alt for meget. 4 lagkager (forskellige) 40 boller, 2 makronkager og muffins. måske lige i kanten. havde selvfølgelig ikke fået spist hele dagen og stressede rund. Resultat: meget fuld natascha. lå et par timer og sov på sengen, mens de andre festede videre, for at vågne op omkring midnat, da de andre gik, og gå i "nu-vil-jeg-bekræftes-af-mænd"-mode. æyder ikke helt sundt.

vågnede med onde tømmermænd og skulle... til fødseldag med mange kager! jubii. besøgte andreas på vejen hjem, fordi jeg ikke længere kunne undvære. troede at jeg skulle dø, hvis jeg ikke så ham.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget fødselsdags-festival er publiceret 08/03-2005 14:31 af Natascha.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.