Julius første fisk!
Kaj-Benny
11 år siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
7 år siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
7 år siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
10 år siden
køb Bananer
Ruth Christe...
7 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
11 år siden
En god aften
Bastian
11 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
11 år siden
Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
8 år siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
11 år siden
Udtrækssofa og ubarberede...
Victoria Wan...
8 år siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
11 år siden
Fin lille weekend
David Hansen...
3 måneder, 8 dage siden
Helbred
Hanna Fink (...
8 år siden
Tanker om vægge med udsmy...
Olivia Birch...
9 år siden
Jeg var jo på Bakken igår, det var meget hyggeligt, men endnu engang blev jeg skuffet! Folk tør ingenting prøve!? Hvad er så ideen i at købe et røv dyrt turpas, hvis man ikke tør!?
Nå dem om det, men det var fandme en dyr omgang for nogle. Typisk.
Vi tog hjem til en bagefter og det var egentligt meningen vi ville drikke os stive og ryge lidt, men vi blev aldrig rigtig stive, ved ikke helt hvad der mon gik galt..
Det var hmmm anderledes, det var nogle lidt andre mennesker end det plejer at være og folk skulle rigtig være seje og lade være med at sove. Jeg tog hjem i morges klokken 7 for der var folk begyndt at blive rigtig trætte og derfor også sure. Neder og typisk for små pus der ikke må være længe oppe. Hehe hvor er vi frække nu.
Jeg har spist et eller andet der får mig til at bøvse det er bare helt vildt klamt. Add, luft fra maven lige op i munden, det synes jeg bare er mere ulækkert end at brække sig. :(
Jeg har sovet nogle timer og set planet of the apes, den er ret god, men den var bare federe i biografen. Det er sådan en biograf film, hvis ellers biografen har en hvis størrelse. Jeg har jo været i Palads et par gange her på det sidste i de små sale, fuck! Det er bare ligesom at sidde der hjemme, det er ganske vist en dobbelt så stor skærm, men jeg sidder også dobbelt så langt væk. Det er bare så dyrt at gå i biffen!
Når jeg er i biffen med en 4-5 venner kan jeg ikke lade være med at tænke på at vi får samme pris kunne KØBE filmen 2 gange ligeså snart den kom ud!!!
Sindsygt, det er lige hvad det er!

Min mobil virker bare overhovedet slet ikke, og det er bare virkelig irriterende, for det er ret fedt at kunne snakke med folk uden at skulle sidde derhjemme og have en fastnet telefon i øret. Bundet til en ledning, og så selvfølgelig kræver det at man ER hjemme..
Det ødelagde totalt min aftale igår, da min ven sov over sig, så kunne jeg så stå der og se fjollet ud uden at kunne ringe og hører hvad der skete.. Og hvad hjælper det så at han ringer hjem til mig!? Hallo, der er jeg jo ikke.
Typisk.

Nå, men jeg er da i rigtig godt humør i dag, not!
Min ferie er slut og jeg har bare været syg. Typisk at jeg ikke kunne ligge lidt og sove mens de andre sidder ovre i skolen og sover.
Det er så spild af tid at gå derover efterhånden, der sker kun noget i frikvarterene.
Yes! Kantinekø..
Muhahahaha

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Typisk er publiceret 28/03-2005 17:41 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.