19 år siden

De der fyre..

D. 12.12.15
Racuelle Hei...
8 år siden
Bedstemor på dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
6 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
9 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
10 år siden
Den gamle gartner
Peter
9 år siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
10 år siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
14 år siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
16 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
15 år siden
Møde med Mette
Halina Abram...
6 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
4 år føles som i går.
Jønsse
7 år siden
Jeg er netop kommet hjem fra en hel masse jeg havde fået planlagt med en fyr i den anden ende af Danmark, det er ret besværligt at rejse rundt, men trods det er jeg allerede på vej ind i det næste projekt. Men det er 'kun' i Odense.
Det er ret besværligt og dyrt at komme rundt i Danmark. Hulk, hvorfor bor alle mine venner og jeg ikke bare i samme hus.? Hvorfor!?
En nemmere løsning ville selvfølgelig være at få en knallert, men efter at have set hvor meget mine venner bliver tjekket er det måske slet ikke SÅ fedt. Det kan godt være at nogle af dem ligner nogle bøller, men de har altså ret til at køre alligevel! Trods det bliver de stoppet hele tiden, også selvom de ikke kører for hurtigt, og det er fantastisk unfair!
Jeg ved godt at man på i princippet får tunet sin knallert fra den ene dag til den anden, men når den nu ikke er blevet tunet behøver man jo ikke at blive tjekket 4 gange om ugen. Man burde lave et register eller sådan og lave en begrænsning.

Ahgr! Jeg har fået to bumser. Det ser helt vildt underligt ud, og jeg som engang havde 30-35 konstant. Men det er bare ikke til at vænne sig til, jeg er straks begyndt med masker og resning.

Måske skal jeg se en af loverboys'ne i morgen. Det er endnu en grund til at det er virkelig fucked at min mobil ikke virker. Jeg prøver stadig på at finde ud af om det er Telia abonomentet der gør det eller om det er mobiltelefonen. Jeg har prøvet at skifte til min fars gamle, men det hjalp ikke rigtigt, desværre er telefonen så tvivlsom at jeg ikke tør bedømme Telia udfra det. Damn!

Har været i biffen i dag, der untergang, den kunne jeg godt have undværet at se, jeg mener, jeg er jo ikke til krigsfilm og det der interesserer mig ikke sønderligt.

Jeg skal snart på arbejde igen igen.! Det bliver spændende at se hvor meget jeg får når lønnen kommer ind på kontoen.

Var nede og træne forleden, det var ret sjovt, især fordi det jo er gratis. Der var sådan en rigtig jeg vil have en pircing i navlen til sommer så gør mig dog klar til det maskine! NICE!!!

Jeg har forsøgt at lave en aftale med min far i evigheder, men han aflyser hver gang, sådan temmeligt sent og med dårlige undskyldninger.
Fuck ham.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget De der fyre.. er publiceret 31/03-2005 14:27 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.