19 år siden

West Life

Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
9 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
Lana Del Rey
Christacia
11 år siden
Tilstand - stilstand
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Hjemkomst
Hanna Fink (...
9 år siden
Skavanker
David Hansen...
1 måned, 23 dage siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
11 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
6 år siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
11 år siden
Min beskrivelse på livet
Shawn Cee (J...
8 år siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
10 år siden
Pizza
Kenny Raun (...
11 år siden
Vandet i dag
SeMig
2 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
10 år siden
Det er sjovt
Katrine Søre...
10 år siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
9 år siden
Sikke meget der sker i mit liv så meget jeg næsten ikke kan rumme det.

Tirsdag holdt jeg fridag for at køre min datter og niece til Westlife koncert i Horsens, åååå ja min gamle bil har ikke helt lyst til at opfylde sit formål med at transpotere mig os sikkert hurtigt frem, den hakkede fælt i det åååå enkelte gange på motorvejen op af bakken kunne den ikke holdes over 50 km/t. men frem kom vi bare lidt senere))
Sikke mange mennesker der stod i kø ind til koncerten vi var fremme ved køen kl 17 ååå dørene åbnede klokken 18 såå masser af tid til snak åå masser af unge skulle lige have drukket de sidste slatter inden indgangen tjaa dog endte der masser af poser med mad og drikke i skaldespanden.

Et ungt par foran mine piger havde parkeret sin bil ca 50 m fra Forum, men han havde det dårligt med sin p plads, ååå hver gang nogen nærmede sig tættere parkerede biler var han lige henne sige hej høre om de kørte nu, flere gange vidste det sig det var folk der hentede ting i bilerne.

Til sidst blev der en ledig plads en andelse tættere på udgangen ååå fluks løb han hen for at flytte bilen ååå med hvinene hjul fik han bilen anbragt i en indvalidebås 15 skridt tættere på udgangen. Da han kom tilbage brugte han resten af tiden til at snakke med sin kæreste om hvorfor han kørte med hvinende dæk ååå tanken da en Falck bil kørte væk med en bil gik også på om hans bil mon ville få samme skæbne, jeg beroligede ham sagde han sikkert kun fik en p bøde, åå så blev han rolig, måske skulle jeg have ladet ham være i troen om bilen blev fjernet med Falck)). Men gud hvor var det godt han var der gav indhold i mit liv.

Under koncerten spiste jeg lækker aftensmad i Vejle hos Benthe. Fik også lige smidt udstødningen på plads under bilen da motorens hakken havde rystet det løs.

Efter koncerten humpede vi så hjem i bilen åå nåede Nøresundby kl 01 hvor min eks og svoger ventede min nice skulle jo hjem til hjørring og i skole næste dag.

På vej til mit sommehus for at sove blev jeg overhalet op af bakke af en bred tansport med blink ;-(

SES meget snart for der sket så meget)

Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget West Life er publiceret 31/03-2005 10:50 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.