19 år siden

Klavs <3

200
Jette Peters...
8 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
11 år siden
Og patterne er blevet læn...
Neola
3 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
11 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
5 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
8 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
11 år siden
Tegning
Jette Peters...
8 år siden
Hundrede af dem
Poul Brasch ...
6 år siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
9 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
7 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
Bedstemor på dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Once upon a time
Morten Aske ...
10 år siden
Gode dage forud
David Hansen...
1 måned, 2 dage siden
Svampe.
Ruth Christe...
7 år siden
En brutal årstid
Olivia Birch...
9 år siden
Israel
Salomon
9 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
9 år siden
Uha.. jeg er bagud!
Hvor skal jeg begynde.. æh..
Jeg har været ked af det, og jeg har været glad, og jeg har været ked af det og jeg har været tilfreds.. nu er jeg vist bare glad igen!
Jeg hader efterskolen men der er kun 67 dage og 3 timer til jeg går ud, det er lækkert. Der er snart prøver, det bliver nok årets næstbedste oplevelse, hvor Maria ( min bedste veninde ) er årets bedste!
Prøverne er nemme nok, jeg er ikke nervøs, desuden skal jeg ikke bruge dem til noget for jeg ER kommet ind på gymnasiet. Starter her til sommer, tysk og engelsk på A-niveau og samfund på b.. :S
Jeg har fået ros af min engelsk lærer, hun bruger i øjeblikket min engelske stil fra terminen til undervisning. sejt!
Jeg har vist mistet min kæreste.. hørte ikke fra ham i 3 uger, men så skrev han pludselig at han ville have hans telefon tilbage og han kom og hentede den fredag kl. 21.. det gjorde han ikke. Tumpe..
Jeg lå og græd hele aftenen, det var faktisk så slemt at min mor kom ind og sad hos mig i 2 timer og snakkede med til mig, som jeg lå der på gulvet med min elskede æsel bamse og græd. Ynkeligt, men sådan er det.. så fik jeg en sovepille så jeg kunne holde kæft og falde i søvn. Næste dag tog jeg i cirkus med min mamma, benneweis 6 - stjerner.. rigtig fedt! Men der var ingen heste og det syntes jeg faktisk var lidt skuffende.
I fredags blev jeg kørt hele vejen hjem fra efterskolen af min ven Dan som jeg har snakket med i mange år over internettet så det var altså sjovt at mødes. Han var bare en hyggelig dejlig fyr! Så ham skal jeg da snart mødes med igen..
Desuden er jeg ved at flytte alle mine ting fra efterskolen, hjem på mit eget værelse så jeg føler mig mindre hjemme der, og mere herhjemme.
Jeg har fundet mig en beskæftigelse til efter sommerferien når jeg starter på gymnasiet.. jeg skal begynde at danse funk, fordi det syntes jeg er fedt, og fordi det syntes jeg er vildt fedt! Så det bliver bare... fedt =D

Og så lige er for en time siden har jeg fået mig en ny kæreste, for ligesom at gøre det officielt forbi mellem mig og Bjørn, og for at gøre det officielt mellem mig og Klavs som han hedder.
Han er bare den smukkeste dejligste vidunderligste kæreste som jeg holder meget af. Det var kærlighed ved første blik, og jeg var ikke et sekund i tvivl. Og i ved sikkert godt hvem han er hvis i har læst det jeg har skrevet tidligere i min dagbog.. (= altså en Ficus Natascha. Jeg håber at når vi flytter sammen i en lejlighed her efter gymnasiet at vi finder os en ljelighed hvor han kan så ude på terassen om sommeren. (: nå..
Men jeg skal til at lave lektier, mange lektier...
/Dnmer

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Klavs <3 er publiceret 10/04-2005 13:10 af Dnmer.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.