I will never understand b...
MysteriousGi...
11 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
Gode dage forud
David Hansen...
1 måned, 3 dage siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
6 år siden
Hold kæft og vær smuk og ...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
15 år siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
11 år siden
Lykken er en svinerøv
Regitze Møbi...
9 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
Hopeless..
MysteriousGi...
11 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
8 år siden
Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
16 år siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
11 år siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
11 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
11 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
Så er der nok snart...
Michala Esch...
16 år siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
7 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
7 år siden
Nej
Poul Brasch ...
1 år, 3 måneder siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
The last soppetur
Olivia Birch...
8 år siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
Om alt og intet
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Telefonen ringede sidst på formiddagen i går imens jeg var på arbejde - Ja det er politiet !!

He he som om det skulle være noget nyt tænkte jeg ;-) De havde en indkaldelse til retten til Michelle, men havde ikke kunne træffe hende. Jeg fortalte som sandt var, at hun var i skole og at det nok var derfor. I skole sagde han, og lyd forundret over at hun gik i skole. Som om at fordi man har bevæget sig ud over kanten, så kan man da ikke også være fornuftig og gå i skole. Hmm nå det var min fortolkning !!

Vi aftalte at jeg ville få fat i hende, og bede hende om at hente indkaldelsen ved vagthavende. Jeg har ikke talt med hende siden hun brændte psykologen af. Hun er godt klar over min holdning, og at jeg vil kræve en god forklaring af hende. Jeg ringede til hendes far, som jeg ved hun er meget hos når hun ikke er sammen med kæresten. Han lovede at give hende besked !!

Jeg orker snart ikke at tage i retten. Det tærer utrolig meget, men på den anden side så SKAL jeg være der - for hendes skyld. Jeg fortalte hendes far om psykologen, og at jeg var sur på hende. Samtidig sagde jeg også, at jeg kun kom i retten hvis hun bad mig om det. Men SELVFØLGELIG kommer mor da !!

Jeg er begyndt at være lidt negativ over at sagen med André har taget så lang tid. Det er immervæk et handicappet barn som SKAL være medicineret til sagen er slut !! Han har det ellers rigtig godt, og sover godt om natten. Vi skal have et status møde den 26/4 hvor psykologen og lægen fra børene psyk også vil deltage.

Det bliver en hård weekend som står i arbejdstegnet. Jeg er faktisk på arbejde lige nu, men har min personsøger med ind !!
Min far skal til 60 års fødselsdag i morgen middag, og jeg har ” vedtaget ” at jeg møder til midnat, ellers får han ikke noget søvn. Man stiller da ikke bilen når der er travlt, og ej heller selv om man i forvejen næsten kører 365 dage om året ;-)

Påhænget er flyttet ind på et sted for alkoholiserede og psykiske syge kvinder. Jeg fik min far ” overtalt ” til at kontakte personalet, da der kom post til hende vedr. hendes adr. Han fortalte dagen efter, at han havde haft en yderst behagelig samtale med personalet på stedet, og at de skulle nok sørge for at hendes adr. blev flyttet. Endelig !!
Jeg håber at han nu kan få ro i sindet, og at hun får den hjælp som hun i høj grad har brug for. Hun er ikke i stand til at tage vare på sig selv, og kan slet ikke magte eller overskue at bo selv. Jeg håber at hun kan blive på stedet i lang tid. For hendes, og i allerhøjeste grad også for min fars skyld.

Jeg har delvis følt mig hørt af min far på det sidste. Det er en underlig fornemmelse, men også rart. Jeg tror at det er gået op for ham, at den måde jeg reagerede på da påhænget kom ind i hans liv igen, var pga. bekymring og omsorg for ham. Jeg var bange for at det kom der ud hvor det gjorde, og for hvilke omkostninger det ville få for ham psykisk.

Vi var for resten ude og investere ” lidt ” i går. En ny vaskemaskine med en hulens masse knapper og teknik ;-) Hmm selv om vi fik 20 procents rabat, så synes jeg alligevel at det var noget af en udskrivning. Det var ellers en utrolig rar og serviceminded sælger, som helt sikkert ser os igen.

Claus skal til Golf match efter arbejde i dag, så det ender nok med at jeg henter hunden inden jeg stiller bilen, og vi går hjem. En rask lille tur på ca 3 km.

Nå men når arbejdet ikke kommer til mig, så må jeg jo ud og se om jeg kan finde noget. Der skulle jo gerne være råd til vaskepulver også ;-)

En rigtig god dag til alle.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Indkaldelsen er publiceret 16/04-2005 09:24 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.