19 år siden

Et hjerte i silke bånd

Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
9 år siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
10 år siden
Fitness
Peter
11 år siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
11 år siden
Spand med sand, der skal ...
Michala Esch...
6 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
11 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
11 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Er der en mening?
Jønsse
8 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
10 år siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
6 år siden
At skue hunden på hårene
CamillaJe
11 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
9 år siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
9 år siden
Vågnede lige før dag gry ...med denne indre ro , lå længe og så natten blive kysset bort af en ny og smuk dag . Mærkede de forgangene dage finde ro i mit hjerte , mærke glæden , over det D har sat igang dybt i mit hjerte .Og ja mine blottet tanker og hjerte har taget himmel flugten , og bragt mig ud på kanten af verden , fyldt mig med uro og uvished.
Men nu har roen indfundet sig , svøbt silke bånd om mit hjerte ,og sommerfuglen bære det let rundt på skagens smukke blå himmel , og intet kan tag denne vidunderlig følelse fra mig ..og jeg jubler i mit stille sind .

sad her til morgen og så solen stå op , og jeg takkede skagen for det den atter en gang har bragt mig . jeg lod mig fylde op med denne smukke og alt overskyggene energi , som havet himlen og vandetes klukkene mod stranden giver.
og jeg gik langs stranden og jeg sendte alle mine varmeste tanker til D.
tanker som jeg ikke længer formår at sætte ord på , men som tavst bare svæver afsted ud over vandet op mod himlen .
Jeg kan ikke finde de forløsene ord , jeg har søgt og søgt , jeg har skrevet i en uendlighed uden resultat , men der findes ikke ord for det som sker inde i mig , men min sjæl er blotlagt og alle mine sanser uovertrufen følsome , et enkel vindpust , en sol stråle , en fugels trille..når helt der ind hvor det healer og gør så inderlig godt .

Om et par timer bliver jeg hentet , jeg har pakket min taske ,den står klar ved døren, strandens hvide sand , muslingskallerne alle stenen ,himlen havet og bølgerne har jeg for nu taget afsked med , med tak for alt det gode det gjorde ved mig.
Jeg mærke en lille tåre trille ,tøre den bort med et smil , for nu er jeg igen klar til at fagne verden og det den bringer mig , jeg har ikke noget at frygte ikke noget at miste , men kun at at vinde , nemlig at mærke livet pulser gennem mig .
Skagen du lage blide silke bånd om mit hjerte , lod det flyve op mod din himmel , bragte himlens smukke farve ind i det og gav det en inderlig ro .
På gensyn Skagen

RosenQ

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Et hjerte i silke bånd er publiceret 17/04-2005 11:56 af RosenQ.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.