19 år siden

Go morgen skagen

Åh ja mere det føles så g...
Maria jayash...
11 måneder, 9 dage siden
håb
Halina Abram...
6 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
7 år siden
Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
10 år siden
Dag nr. 3 på fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
8 år siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
Frikadellemor
Olivia Birch...
9 år siden
The last soppetur
Olivia Birch...
8 år siden
Pause
Hanna Fink (...
10 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
9 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
10 år siden
Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
7 år siden
Frækt Honey
Kenneth Hvid...
3 måneder, 11 dage siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
11 år siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
9 år siden
Citrontræ
Halina Abram...
6 år siden
På vej hjem
Halina Abram...
6 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
10 år siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
8 år siden
Så er der nok snart...
Michala Esch...
16 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
9 år siden
Vågnede her i morges , følte mig frisk selv om det ikke blev til så mange timer i nat , men til mange tusiene tanker der flagret afsted til D , og jeg håber han måske kunne mærke jeg har tænkt på ham .
jeg lå længe i min seng så skyggerne danse på væggen og sol stref ,der langsom fylde værlset med lys og en forfriskene energi .
Havde ro inden i og følte mig godt tilpas .
Smurte et par stykker brød , og hældte kaffe i min termo kande , og gik ned til stranden , mærkede vinden i ansigtet blev indfanget af det smukke lys som kun findes her i skagen , og lod mig opsluge af den smukke blå himmel over havet , sad i mine egne tanker , og fik lidt at spise , med parpir og pen ved min side , men det blev ikke til ord .
Der var ikke mange på stranden , og jeg gik bare i mine egne tanker , ud af den lange strand sparkede til stene og musling skallerene , overvejde at smide sko og strømper , men opgav ..det er det vist for koldt til endnu .Gik hele vejen ud til gernen , der var menneske tomt , og det var hel speciel at side der , næsten som ved verdens ende .
Det var virklighedens billed på , det der sker inde i mig . Havet og himlen horisonten , et smukt syn , et uendlig syn , fyldt med alt det uvisse dog svøbt ind i et smukt farvespil som ingen ende vil tage .

Kan mærke det gør godt for min sjæl at være her , jeg finder klarhed i mine tanker , og forholder mig til det jeg ved og det jeg mærker.
Det jeg mærker er, at jeg har forelsket mig , på rekort tid , og det er en vildt dejlig følelse , og jeg vil nyde den .
Og jeg mærker hans varme fra de knus han gav mig , og bliver så inderlig glad , og jeg mærker mine læber brænder , der hvor jeg fik et let kys og jeg jubler inden i .
Jeg tog de Blomster med han gav mig , de står ved siden af min seng . og jeg nyder det smukke syn og fyldes med glæde .

Alt andet skubber jeg væk , for det er kun kilde til fustrationer , spekulationer , om noget jeg endnu ikke ved noget om , og kan mærke det tapper mig for energi .

Men jeg forundres dog stadig over , hvor stor magt følelser , pludselig kan havde over mig , over de små ting der skal til før jeg bliver bragt ud af balance , for det er så langt fra mig , og den jeg er .
Kun en gang før i mit liv har jeg stået som jeg gør nu , og følt , mig magtes løs , handlings lammet og med en total blottet sjæl .
Og aldrig før har jeg følt mig så sårbare som lige nu , hvor en tanke , kan få tårene frem og i næste sekundt fylde mig med glæde få mig til at smile stort og bryde ud i latter .

Ville ønske jeg kunne træde to skridt ud af mig selv , og betragte alt det der sker , og lade min fornuft havde kontrolden .
Jeg er sikker på jeg ville bryde sammen af grin ..over det jeg ville få at se , og jeg ville ryste på hovede ..og sige " tag den med ro og lad skæbnen gå sin gang "
Sider lige her og kikker på det jeg skriver , jeg er sq bare for meget , for jeg ved det jo godt . At jeg skal tage den med ro ....griner af mig selv .
Nu vil jeg gå ind i bad , en veninne og hendes kæreste komme i aften , og vi vil hygge med Vin levene lys og hygge snak ..lige det jeg har brug for i aften .
Men du kære skagen , du healer min sjæl , og bringer den ro , du giver mine tanker vinger , og mit hjerte et anker for det ikke skal flyve for langt væk .Hvad mere skal jeg bruge netop lige nu ?

RosenQ

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Go morgen skagen er publiceret 16/04-2005 14:04 af RosenQ.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.