Men det udelod jeg
Carina Malen...
5 år siden
Glaskuplen
David Hansen...
2 måneder, 11 dage siden
savføre
Peter
10 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
9 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
9 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
9 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
15 år siden
Mere medicin tak
David Hansen...
1 måned, 8 dage siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
8 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
8 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
9 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
2 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
10 år siden
Dag nr. 3 på fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
8 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
11 år siden
Jeg gik rundt i små cirkler , kunne ikke finde ro , mit hjerte hammerede så intenst i mit bryst , og mit blik kunne ikke fanges , og mine ord kunne ikke heale som de plejer .
En frælsene ven , vendte min dag på hovede , og jeg måtte i al hast pakke en weekend taske .Fik mine børn sendt tidliger afsted hjem til deres far , der havde en forståelse for den uro jeg bære rundt på . Og nu sider jeg i skagen . i en hyggelig lejlighed under taget på et smukt gult hus .
En ven tilbød mig at tilbringe weekenden her væk hjemme fra , ud til det vand ..der giver mig denne indre ro , og inden han kørte , lånte han mig sin bærbar pc ..så jeg kunne skrive , for han ved hvad ord betyder for mig .
Er lige kommet hjem fra min tur på stranden , hvor jeg har gået og gået i flere timer , for at få alle mine tanker rystet på plads Jeg har sidet i sandet , og stirret ud over vandet og mærkede det salte vand på mine læber set solen forsvinde i horisonten .
men det enste jeg kan mærke er varmen fra D`s knus ..og hans lætte kys der stadig brænder som ild på mine læber og det er så hårdt for jeg har lyst at gribe min telefon og ringe og fortælle ham , hvordan jeg har det, men jeg fornemmer han har brug for luft , og tid med sin søn , og det skal han havde. Forde jeg ved det betyder noget helt specielt for ham . Og jeg vil vise ham den respekt.
Men alle de her spørgsmål,jeg ville havde stillet ham om vores Date bliver ved med at køre rundt i mit hoved. og uvisheden er næsten ikke til at bære , jeg føler jeg går rundt på tynd is der vært øjeblik kan bryde sammen under mig og vække mig .
Og der er utrolig længe til søndag.
Og jeg spøger mig selv igen og igen hvorfor jeg ikke tog hans hånd , da jeg kunne , Hvorfor gav jeg ham ikke flere kram da jeg kunne , og hvorfor gav jeg ham ikke det kys som jeg nu sider og ønsker jeg havde givet ham .
Hvorfor ...jeg kan forklare det i en evighed , men hvad hjælper det nu !!
ingen ting ..det enste det gør ,er mig fustreret og forvirret.
Det enste jeg venter på er at høre fra ham på søndag. men for fanden der er længe til søndag , men tålmodighed er en dyd .
Jeg håber på at skagens smukke blå himmel i morgen , kan lette min uro , indfange de sommer fugle der har for tiden gør mit liv til en blanding af noget helt vildt dejlig og noget der bare ikke er til at finde ud af.
Men sådan skal det vel være , jeg har jo måtte erkende jeg har forelsket mig , og jeg ved ikke om han også er forelsket i mig , men det må man jo tage med når man tager springet ud i livet og i det som gør det så dejlig at leve.
smiler ved mig selv . for livet er jo skøndt
go nat du kære jeg vil krybe i min seng .

RosenQ

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Havet er publiceret 16/04-2005 00:04 af RosenQ.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.