En lille sang

Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
9 år siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
11 år siden
Læseferie... næsten
Michala Esch...
11 år siden
Hr Solsort
Peter
8 år siden
savføre
Peter
10 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
9 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
2 år siden
Tiden
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Overgreb avler overgreb
Ansu Orheim ...
4 dage siden
Farvel i morgen..
HCDitte
9 år siden
Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
5 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
9 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
14 år siden
Sidste udstillingsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Bogfinke
Peter
9 år siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Hey dagbog, - idag snakkede min mor om, at jeg jo kunne lave en sang til min brors bryllup.... :) sidst jeg blev bedt om at skrive noget, var der andre der ikke kunne se det sjove i det..det ender sku nok bare som i filmen "festen" heheh..

Selv er der 2 sange der kører inde i mit hoved, sjovt nok kan jeg hele teksten på dem begge..de er modsætninger, - den ene er Queens "its a Beautiful Day" men samtidig kører " a winters tale" også inde i mit hoved..
fordi endnu engang kom min mor med en af hendes røv syge ting hun kunne sige..."nu må du også til at tage dig sammen og finde en" - hva kan jeg sige,..drop det, glem det..det sker aldrig, da jeg ender som H.C andersen...alene forevigt, fordi dem jeg forelsker mig i, ikke vil ha mig..

Tanken gør mig ked af det hele tiden, hvis bare jeg kunne glemme det..og leve livet tilfreds med at være alene hver aften, og ha det fint med ikke at være elsket...

sjovt, min mor siger..at min bror mener at jeg bliver til noget..altså i kraft af min uddannelse...og da han ikke har den lange uddannelse..at han så ikke er så meget værd..ja det sagde hun, at han havde sagt om sig selv...husker jeg....men, jeg ville ofre alt jeg havde her i verden, være dum som en dør, hvis bare det betød at jeg var elsket af en...han har trods alt det, som jeg finder mest værdifuld her i verden...kærligheden fra et andet menneske...og det føler jeg mig målt på, - til min dødsdag og med..om jeg var elsket..

Hvad end jeg måtte være og blive anset for, vil det dog kun være et ensomt navn..og jeg ville være lige glad med det, men havde jeg været elsket, og endog været med til at skabe liv, - da ville jeg smile selv i døden.

20:41, - var inde og spille cs source :) Først kom der en fra klanen og ville spille imod mig..han sagde ikke noget..så jeg bankede ham bare totalt ud af banen..til han disconnectede..så kom der 2 andre der ville spille imod mig..de startede med at være en hård modstand...du ved, alene imod dem...men så efter jeg var blevet dræbt af et granat skud..fra en jeg lige havde dræbt af dem...så skrev han "LOL" - det skulle han ikke ha gjort.... :) ... :) - så gik jeg igang for alvor, - og tæskede løs på dem med en kraft uden ligende..og de ramte intet..fra den ene side..oppe på et slots tag..snipede en efter mig, og en anden skød..jeg løb lige imod dem, fra side til side...de ramte intet...så kastede de granter efter mig...men de missede..så nåede jeg hen til dem, og nakkede jeg dem efter en lille fight...så disconnectede de :) - jeg har såden et ekstra gear...når det bliver aktiveret, watch out!!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En lille sang er publiceret 16/04-2005 19:02 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.