19 år siden

forudsigelighed.

It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
7 år siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
11 år siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
11 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
11 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Problemer?
EmmaBechh
10 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
11 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
11 år siden
Men det udelod jeg
Carina Malen...
5 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
9 år siden
er lidt ærgerlig over ikke at have nået så meget i weekenden. jeg har dåg nået de vigtigste mål. jeg har skrevet klumme og læst en trivi-krime-roman til mit fag. den var sgu ringe. ligegyldig og til en vis grad utroværdig. men rart bare at læse uden at tænke videre, bare blive underholdt. men det kan da også blive uden at det skal være helt tanketomt! nå. lige meget. klummen blev heller ikke så god. skal vist lige lave nogle rettelser, men det bliver ikke nu.

har jo besluttet ikke at kontakte eller tænke på andreas i denne weekend. følte en modvilje i fredags mod at tage herud til mine forældre, følte at jeg var bange for at gå glip af noget. men tolkede følelsen til at være "bange for andreas mødte en anden". og det er jo tåbeligt, for jeg kan jo hverken gøre fra eller til, om jeg sidder herude eller i københavn. prøvede at slippe følelsen. men jeg synes sgu at det er svært.... kan slet ikke forstå dét med at man kan styre sine tanker. det kan jeg bare ikke. han dukker op hele tiden! om ikke i min hjerne, så i min mave. jeg tror altså, at der er noget galt med mig. at jeg mangler et eller andet kemisk stof i min hjerne, som gør at jeg er så kropumulig.

skal herfra direkte ind til to veninder fra folkeskolen... gider ikke rigtg, mn jeg aflyste også sidst. tidligt op og på job i morgen, mødes hurtigt m andreas og til redaktionsmøde. er bange for kritik af mit indslag. hørte programmet igennem og de andres indslag var gode og velproducerede... men synes egentlig også at mit er ok, trods alt. så jeg gider ikke være nervøs.

ellers ingenting... mit liv er så ensformigt og forudsigeligt. øv øv.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget forudsigelighed. er publiceret 17/04-2005 13:35 af Natascha.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.