Dag 1/21
Ryan Raskoln...
13 dage siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
10 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
16 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
9 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
11 år siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
8 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
brænde
Peter
9 år siden
Håb er altid ledsaget af ...
Ansu Orheim ...
1 måned, 23 dage siden
jedg keder mig... JEG KEDER MIG!
er endelig blevet færdig med det ene fags opgivelser. det holdt hårdt. men jeg hyler næsten ved tanken om at jeg slet ikke er gået i gang med det næste dag. og at der kun ligger tre bøger henne på min seng. det kan jo aldrig blive til 1200 sider. og i det fag kan man ikke lige smække eet par romaer ind til at fylde det hele. argh, må se om jeg ikke kan genbruge noget fra sidste semeseter.

skulle have været på staden og drikke en øl med min veninde, men vejret er jo ikke ligefrem til. men måske meget godt, så man ikke risikerer at få skudt knoppen af med et maskingevær (verden er syg) og desuden er det vist ikke godt at blande alkohol og anitihistamin.
er stadig ikke på toppen. pletter er dog væk, men jeg kan stadig mærke at jeg er lidt hævet inde huden i ansigtet. jeg har også stadig hovedpine og føler mig lidt ør. hvis man kan sige det. ja, ør, må være det rigtige ord. får det lidt varmt en gang imellem. det er altså ikke fedt at få allergisk udbrud for første gang i tre år, når man lige har haftg et angstanfald om sygdomme. nå. jeg prøver på ikke at hidse mig op, og det går.

vil så gerne være lidt frisk i morgen, når jeg skal til Ms fødselsdag. vil være godt for mig at komme lidt ud, tror jeg. kigge på mænd.

bum bum, gider bare ikke at lave de opgivelser, snøft snøft.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget kedsom dag er publiceret 22/04-2005 13:02 af Natascha.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.