Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
9 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
12 år siden
Udtrækssofa og ubarberede...
Victoria Wan...
8 år siden
Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
9 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
8 år siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
10 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
14 år siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
14 år siden
Drømme
Salomon
9 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
Guldbryllup
Hanna Fink (...
5 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
10 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
Danmarksmesterskab i Ribe
Peter
8 år siden
Hold kæft og vær smuk og ...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Valg 2019
Martin Micha...
4 år siden
Åh den vrede, den vrede!
Bastian
11 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
10 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
11 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
9 år siden
Kære Dagbog

Det har været en af de mere stille uger, hvor en del af tiden er gået med råhygge og afslapning.

Midt på ugen fik jeg endnu et netbesøg. Denne gang fra en pige fra Fyn og hendes nye kæreste, som hun i øvrigt havde mødt herude på nettet. Jeg syntes det bliver mere og mere almindeligt, at man møder hinanden herude og husker at bare for 3 år siden, hvor jeg selv ramlede ind i Keld herude, var det mere ualmindeligt og folk gjorde store øjne, når de hørte, at jeg havde fundet en kæreste via Internettet.

Torsdag kom Tanja ikke i børnehave, men blev i stedet hjemme, hvor vi hyggede os med alt muligt og hvor hun også var nede og lege med nogle andre.
Om eftermiddagen var der så almindelig forældrekonsultation på skolen vedr. Jesper og i hele 15 minutter sad jeg bare der og hørte på den ene ros efter den anden. Sugede hvert et ord til mig, som var jeg en svamp, selvom det er helt normalt at de roser knægten på den måde, men hvilken mor kan ikke tåle at høre andres ros til ens egen søn? Stort skulderklap til dig Jesper :-)

Fredag endte med at blive store oprydning- og rengøringsdag og da klokken nærmede sig 17.00 og børnenes far kom for at hente dem, så her sørme helt tilforladeligt ud.
Tøffede bagefter så lige et smut i Netto for at få et par fornødenheder hjem til weekenden.
Da jeg så entrede her igen tænkte jeg på om jeg skulle tage en kold tyrker her fra nettet? Jo, det måtte sørme kunne lade sig gøre tænkte jeg, og for ligesom at gøre det hele lidt anderledes blev min madras slæbt herind i stuen og jeg fik arrangeret mig på gulvet med både cola og smøger og så var det ellers bare af med kludene og ned under dynen. Absolut ikke nogen dum ide og selvom der ikke var det vilde at se i fjerneren, så lykkedes det mig at holde mig fra min sædvanlige pind og var ikke på nettet een eneste gang i løbet af aftenen.
Da så fjernsynet var slut, satte jeg noget stille musik på, fik slukket alt lyset og lagde mig så til at sove med musikken kørende i baggrunden. DET var godt nok hygge der ville noget og jeg sov som en sten lige indtil kl. 5 i morges, og SÅ gik den altså ikke længere. Måtte lige have et glas cola og en smøg, men af skræk for at få liggesår (*S*) satte jeg mig her og vupti.. inden jeg fik set mig om var jeg på nettet igen. Tst... tst... tsk... er jeg måske afhængig? Jo, det er jeg vist nok :-)
Skulle liiiiiige havde de sidste updates ude fra Big Brother. Et program jeg da i den grad er blevet fan af, selvom jeg nødigt indrømmer det, men hallo du gamle. Hver aften sidder jeg klistret til fjernsynet mellem 20-21 og indtil flere gange i løbet af dagen MÅ jeg lige se lidt livekamera fra Huset *S*
Sjov tanke, men min dagbog her er jo også en mindre Big Brother ting, bare uden kamera på, men her ville min egen grænse så også gå - tror jeg *S*

Det er stadig tidligt på dagen, så hvorfor sidder jeg her? Hmmm.... gør jeg heller ikke ret længe. Smutter under dynen igen og lader musikken fortsætte i baggrunden. Må så se, hvad weekenden byder på, men en kold tyrker blev det ikke i denne omgang, men tanken var der da *S*

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ugerevy er publiceret 10/03-2001 08:30 af Lise-Lotte Gerding (Lise-Lotte).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.