19 år siden

stolt-stoltere-hadet

At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
8 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
9 år siden
No name girl
8 år siden
Livet i Lugano
LoneHK
11 år siden
if Vejhjælp
David Hansen...
1 måned, 25 dage siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
14 år siden
Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
4 år siden
Vent på mig
Halina Abram...
6 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
10 år siden
Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
11 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
10 år siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
9 år siden
Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
8 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
10 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
4 år siden
Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
5 år siden
Dreamtime tæller får, dow...
Camilla Rasm...
7 år siden
Den bøjning lærte jeg igår...vrøvl, den har jeg lært hver eneste dag på min gamle skole og hver gang der blev snakket skoleevner på den nye...
Men eeeeiiij hvor kan det bare irritere!!!!!!

Lærerne fatter det ikke. LærerEN fatter det ikke. At jeg ikke har behov for at han læser det op. Roser mig. SKAMroser mig. La dog vær!!!
Drengene har en opfattelse af, at lærerne favoriserer pigerne ved at dykke drengene karaktersmæssigt i forhold til os...
Læreren blev dødtræt af myten og regnede derfor elevernes samlede gennemsnitskarakter for alle fag ud(årskarakter) og sammenlignede derefter piger og drenges samlede gennemsnit.
Forskel på 0,7 karakter - helt normalt.
Det kunne være stoppet der, men så skal den idiotiske(galden skal ud, normalt er han flink) tungnemme lærer liiiige slå bremsen i og braldre op med det. "Jeg har regnet gennemsnittet for hver af jer ud...hvis I vil vide det, kan I komme og spørge...der er kun 1 der har fået over 10...Lea, gør det noget jeg siger det?"

"Ja, din #%@&****, Gu gør det noget, men nu er det jo nok lissom for sent!!!"...tænkte jeg...

"Øhm...næh, det..."...sagde jeg...

Så brød helved løs...
jeg har åbenbart aldrig lavet noget. Jeg har det åbenbart altid nemt. Alle lærerne gir åbenbart kun gode kommentarer fordi jeg er deres yndling. Jeg laver åbenbart aldrig noget rigtig godt, det er bare lærernes vane. Jeg gør åbenbart aldrig noget ud af det, jeg fortjener åbenbart et 7tal.
'
ifølge dem. Og det mest sårene -- mine veninder gav dem ret! Hvorfor er der ikke bare én gang bare én person udover min familie, der kan være stolt af mig. Glad på mine vegne. Eller bare ignorere det og sige "hva så"???

Jeg kan ikke engang fortælle min kæreste at jeg er stolt, for så synker han hen til at bebrejde sig selv for det 8tal i dansk han har kæmpet for længe!
Fatter de ikke, at jeg ikke bebrejder dem? Jeg er da f***ing ligeglad med om de får 8 og jeg får 11! Det rager mig en høstblomst og jeg elsker mine venner alligevel!
:(
Hmpf...men så siger jeg det her, så jeg får lov til selv at være glad uden at få spydige nedrakkende jaloux kommentarer: Jeg er squ stolt af 10,23 i snit, uanset hvad de siger!!!!!!!!!

Nå, skolen kalder...mareridtet fortsætter som altid når det handler om karakter og prøve...jeg venter mindst et 9tal i biologiprøven vi får tilbage...
men skal i byen med Palle bagefter, så venner har jeg da i perioder...:P

Okay, ned med dommedagssnakken, jeg har venner! Millas besked "Ved du hvor meget jeg holder af dig? Du skal vide at du har en speciel plads i mit hjerte. Jeg elsker dig, tøs!" igår aftes smeltede hjertet. Jeg elsker mine venner,, veninder, familie og kæreste, selv lærerne er skidegode for det meste...yippeeee :D

Qnuzzer og go dag til alle!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget stolt-stoltere-hadet er publiceret 28/04-2005 08:26 af vandmand.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.