Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
9 år siden
Еnke
Halina Abram...
6 år siden
Sæsonpræget spisevaner 24...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
1 år, 2 måneder siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
10 år siden
Lykken er en svinerøv
Regitze Møbi...
9 år siden
Gud taler til alle
Salomon
9 år siden
Jeg har i meget lang tid haft en negativ indstilling over for mig selv og mit væsen. Hvor jeg bla har døjet med skyldfølelse og selvbebrejdelse, og været min egen hårdeste dommer !!
Jeg har påført mig skyld og ansvar for noget jeg ikke selv er herre over, og været meget nærtagende over for udefra kommende påvirkninger.

Selvtillid har aldrig været min stærke side, og den smule jeg havde var efterhånden blevet forvandlet til destruktiv selvkritik !!
Jeg har gjort mig mange tanker om mig selv og min situation, for ikke at sige mit liv generelt. Jeg har valgt at dette skal være starten på resten af mit liv, at jeg skal lære at give mig selv plads til at være mig, og ikke leve for og på andres præmisser. Dette vil blive den største og nok også hårdeste projekt til dato. Mit mål er at lande med begge ben på jorden, med rank ryg og oprejst pande.

Jeg har for første gang i meget lang tid følt mig levende i dag. Smilet har været ægte, og jeg har haft overskud til at le. Det har været en dejlig følelse ! Jeg ved at vejen endnu er lang, og at der nok vil komme mange sorte stunder, men jeg er overbevist om at der er lys forenden af tunnellen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Selvransagelse er publiceret 04/05-2005 18:50 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.