19 år siden

begyndelsen og slutningen

Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
11 år siden
Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
10 år siden
Dickpicks, kære brødre
Ansu Orheim ...
1 dag, 14 timer siden
Valg 2019
Martin Micha...
4 år siden
Еnke
Halina Abram...
6 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
10 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
Desværre.....
Halina Abram...
6 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
5 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
10 år siden
Lad os sammen hylde nørdh...
Katrine Søre...
10 år siden
Hej, jeg elsker dig
Ansu Orheim ...
1 måned, 25 dage siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
10 år siden
feber
Kenny Raun (...
9 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
11 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
14 år siden
sikke en dag. cosinuskurve. (kaldte mine gymnasiekammerater mit humør i blå bog).
var på job. alene. kedeligt. sad og arbejdede. havde andreas nedtur. ville skulle have mødtes, men han aflyste. jeg fik selv lov til at ringe ham op og få aflysningen. skrev en masse beskeder, som jeg aldrig fik svar på. pissede mig vildt af. min veninde A svarede ikke på hele 4 beskeder. skrev til J (gammel elsker) fordi jeg ville aflevere hans dvd. at jeg ville komme forbi mellem 17-20, om han var hjemme der. skrev og spurgte til L. ingen svar!
blev mere og mere sur. drak kaffe (er ellers på kraftig nedtrapning = sundhedskur), drak mere kaffe. ved at gå op i limningen. endelig fri. hvad så? mødet aflyst. A ringede. hun havde da sendt beskeder. Hmmm. jeg fik heller ikke morgen-saldo besked fra bank. fik bange anelser. har meget svært ved at leve uden sms og internet. desperat opkald til tlf-selskab. "i går tilmeldte jeg mig mms, men det virker ikke, og nu kan jeg heller ikke få beskeder!!!! hjælp". ringede to gange, da intet hjalp. indtil flink tlf-medarbejder ringede mig op og fortalte at jeg skulle tømme min telefon for beskeder, for der var simpelthen ikke plads til flere. liiidt pinligt at have skældt to medarbejdere hæder og ære fuld. pludselig tikkede beskeder fra hele dagen ind.
pludselig gik det op for mig!!! jeg er jo præ-mens! super præ. retfærdiggjorde straks indtagelse af chokokage fra naturbageriet. og en rød bounty. instant-help. hjalp så meget, min krop faldt ned og jeg blev rolig. MEN inden havde jeg selvfølgelig nået at sende sviner besked til J om at han fandme var for plat, at han ikke bare kunne svare, hvorfor fanden alle skulle holde mig hen, ikke svare og i det hele taget ignorere mig. hvordan han overhovedet kunne have et socialt liv, når det hele altid drejede sig om ham. ups.
han skrev, at han først lige var kommet hjem. efter indtagelse af kage og bounty kunne jeg skrive undskyld møgfaldet, men jeg var lidt præ, hidssig og ked.

Nu er jeg hos forældre og kastede mig som det første over den der smarte opfindelse som min forældre altid har stående. en tappedunk med rødvin. vupti.
så nu har jeg indtaget alt det, man ifølge damebladene bør holde sig fra, når man er præmenstruel: sukker, alkohol og koffein. men mellem os sagt: DET HJÆLPER! gør det hele meget mere udholdeligt.

fik endog læst en del på togturen. yipiii.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget begyndelsen og slutningen er publiceret 18/05-2005 21:55 af Natascha.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.