19 år siden

ude af mine hænder

Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
14 år siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
9 år siden
Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
11 år siden
Livet i Lugano
LoneHK
12 år siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
7 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
11 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
10 år siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
11 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
9 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
9 år siden
Har ikke sovet så meget på det sidste... Det er stress, tror jeg. Vi nærmer os eksamenstiden, og selvom jeg skal sidde på den "anden" side af bordet, så er der altså stadig meget at lave og meget at være nervøs for!
Nå, men i dag har jeg været virkelig træt. Troede nær ikke jeg skulle overleve de sidste to timer. Var en lille smule ekstra gnaven på ungerne, men heldigvis kender de mig så godt, at de ikke tager med det ilde op.
Jeg er totalt på kur, men da jeg så Fakta på hjemvejen, drejede bilen af sig selv derind, og jeg var helt magtesløs da der i kurven blev lagt en pakke med 8 isbåde, to poser chips, dip, en pose matadormix og så lige en flase hvidvin. Resultat af ædegilde: Jeg er buret inde, for er nu så fed, at det bliver umuligt at komme ud af døren!!
Veninde har lige født baby. Fik en sms i morges kl 5.20 - at pigen kom til verden onsdag kl 21.30 (hvorfor så sende en sms kl 05.20 to dage senere???)Planen har ellers hele tiden været, at jeg skulle med til den fødsel. Men det er så åbenbart lavet om uden jeg har hørt noget - kan jeg forstå.
Skrev sms til anden veninde i dag - reagerede kun med ganske korte sætninger. Hva sker der - Lugter jeg for vildt af et eller andet?? hmmm..
Måske er jeg bare lidt nærtagende i dag, den mulighed er der naturligvis også....
Weekenden står på ikke rigtigt noget. Er inviteret til fest i morgen, men gider ikke rigtigt. Skal nu også lave en hel del arbejde her i weekenden, der er jeg nødt til. Tror nu også bare jeg trænger til at slappe af...
Tilbringer måske bare weekenden herhjemme på sofaen, tror i hvert fald at den savner mig, for den har været ret meget forsømt det halve år...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget ude af mine hænder er publiceret 20/05-2005 15:28 af hemo.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.