19 år siden

Bare bryster og fødselsdag

Brakvand
Marie Martin...
10 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
10 år siden
Hopeless..
MysteriousGi...
11 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
7 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
6 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
7 år siden
Hypergrafi
Camilla Rasm...
15 år siden
Skraldenyt
Hanna Fink (...
7 år siden
Hej, jeg elsker dig
Ansu Orheim ...
1 måned, 25 dage siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
9 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
11 år siden
Jeg har lige siddet og set på bryster i 2½ time ;-) Faktisk var det min mand som meget glædesstrålende kom hjem, og fortalte om dette fantastiske program hvor bryster var i fokus. Ingen tvivl om hvad der fascinere ham, og alverdens andre mænd !

Nå men enden blev at manden ikke kunne holde sig vågen, og måtte forlade mit ( ellers gode ) selskab for at begive sig i seng. Jeg så udsendelsen til ende, da det ikke som jeg havde regnet med ( og måske også min mand ;-) handlede om struttende bryster over hele skærmen, men kvinder i alle aldre og hængepartier ;-) Faktisk en rigtig god udsendelse, selv om jeg havde mine tvivl !

JEG har vedtaget, at vi skal holde en lille fødselsdag for Claus i morgen tidlig ! Puha......... Claus og André skal ud og fiske fra morgenstunden, så mor her skal tidlig op. Der får JEG nok et " hænge parti " som hellere vil blive liggende i sengen. Jeg er nemlig over hele hovedet ikke træt nu !

André skal ned på gården i morgen eftermiddag, så det er derfor at jeg gerne vil holde lidt fødselsdag for Claus. Selv om André siger at han er ligeglad, så ved jeg at han vil stråle når han giver HANS gave, og vil vente med spænding på at Claus åbner den.

Idet jeg har byttet weekend med hans far, så kommer han ikke hjem til mig før han skal have ferie i uge 27-28. Med mindre at de ikke på gården har planlagt noget, så har han mulighed en ekstra hjemme weekend ! Det bliver langt tid at skulle undvære ham, men også lang tid at have ham hjemme når han har ferie. Men sådan er betingelserne jo !

Det vare nok ikke så længe før jeg må prøve finde sovstrup, så jeg kan være frisk til Kakaomælk og rundstykker ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bare bryster og fødselsdag er publiceret 28/05-2005 23:52 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.