19 år siden

flemming leth på fastekur

Citrontræ
Halina Abram...
6 år siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
6 år siden
Skriveblokering og psykos...
David Hansen...
3 måneder, 17 dage siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
9 år siden
Det er ikke let
Baru
1 år, 9 måneder siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
5 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
10 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
9 år siden
Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
12 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
8 år siden
Det aktive...
Poul Brasch ...
11 år siden
Karma is a bitch
caeciliaskov
7 år siden
Lad Mig Lige Stikke Hoved...
Kianna Kitte...
2 år siden
Hverdag igen
Michala Esch...
11 år siden
ih!! har lige læst mit horoskop for i dag, og der står at det er tid til at lave ompå boligen, hvilket vil optagem eget af min energi i dag. gæt hvad jeg har lavet!!! ryddet op i kælder, flyttet computer ned, ryddet op i gamle personlige papirer (læs: smidt det hele ud) og støvsuger og ryddet op i skabe. kald mig flemming leth, men det lykkedes mig også at reparere mit tøjstativ, som ellers ikke så ud til at redde. gik i stykker da tyve gæster smed deres tunge vinterfrakke ovenpå det til min fødselsdag. men en hel rulle tape kunne altså gøre. ville først kyle det ud, men så kunne jeg ikke overskue hvad jeg skulle gøre ved alle mine jakker. det var umuligt at få presset mere end tre ind i mit klædeskab. talte i øvrigt sko, er oppe på 37 par. og har derudover også et par løbe- og et par aeobicsko (dyre - men sjældent brugt disse dag.) men må sandelig sige at mit horoskop havde ret! overvejde endda at flytte rundt på møblerne, men syntes så alligevel at det var et for stort projekt. gør det en anden dag.

gik en tur og ærgrede mig over at alle kærestepar altid skal demonstrere deres tosomhed om søndagen ved at gå og holde i hånd og spise is og se ud til art skulle hjem og dyrke en masse ssex inden de skal hygge med lækker mad. minder mig om at der ikke er nogen der elsker mig - bu-hu.

og hvorfor er det umuligt at finde en buket blomster som er til at betale om søndagen? havde lyst til friske blomster. min fredslilje er seriøst ved at lade livet og min gerbera har det også med at hænge med hovedet i solen. fik ingen blomster.

gik mest rundt for at få tiden til at gå. faster indtil aftensmad. har ingen idé´ om, hvordan jeg i niende klasse kunne faste indtil aftensmad hver eneste dag. fik det så skidt ved tretiden. nu har jeg det lidt bedre. drak en frugtlassi, da jeg var ude at gå. lidt snyd. men jeg ved også godt at jeg ikke kan tabe mig på én dag ved ikke at spise, men min mave kan måske syne lidt fladere i morgen, når jeg skal have kjole på til radiofesten.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget flemming leth på fastekur er publiceret 29/05-2005 17:30 af Natascha.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.