19 år siden

Lakridskonfekt, lakridskonfekt og........

Det første palindrom-år
Olivia Birch...
9 år siden
Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
9 år siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
7 år siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
5 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
Bedstemor på dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Nattens ven - søvnløshede...
Betina Holm
7 år siden
Blæksprutte arme og mange...
Racuelle Hei...
5 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
11 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
10 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
9 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
9 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
11 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
7 år siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
8 år siden
Åhhh....Jeg er bare så sliksyg lige nu...Kan ikke tænke på andet end...lakridskonfekt og chokolade samt bridge-blandinger....Mums - jeg ville kunne spise det hele (ja, ja, overdrivelse fremmer forståelsen), hvis jeg bevægede mig (fristende!!) de 200 skridt ned til midtpunktet og købte...bare en anelse!? Af det (pt!) fantastiske slik, som forretningerne med garanti bugner af!....Havde Netto forresten ikke Lagermans lakridskonfekt på tilbud i denne her uge.....?
Jeg er præmens - trænger til en dyne bag min ryg og èn ovenpå mig, 2 gode dvd`er (gerne fantastiske, klichè agtige kærlighedesfilm, hvor helten redder heltinden og de lever lykkeligt til Deres dages ende) - en hær af stearin lys (har ingen brændeovne, men 20 stearinlys, må da vel også give noget varme?!) og så selvfølgelig en masse brændældete og sidst (og det er bestemt det vigtigste!) en pose lakridskonfekt, en Nestlè hvid chokolade bar og en bridgeblanding - Min virkelighed ser dog noget anderledes ud....Jeg skal læse, læse, læse til eksamen, hvis jeg ikke skal dumpe (har desværre fundet ud af, at jeg ikke har gjort "arbejdet" godt nok i løbet af året!....) og dermed op til en re-eksamen i august (for de syge og dem, som ryger under et 6 tal) - men gider jeg?! Nope - har læst lidt under 3 timer i dag, hvilket ikke er meget, når klokken snart er halv fem og jeg skal læse min. 8 timer om dagen (helst 10)...Øv, hvorfor skal man også til eksamen? Hvem har dog fundet frem til denne helt tåbelige løsning for præmens. studiner, som mangler at læse....skal vi sige en del?

Det burde vel være muligt, at man som kvinde kunne blive frataget fra sådanne nogle ting (lige som svømning og gymnastik) - det må de da have forståelse for? 2 dage i måneden, hvor ens tanker ikke kan andet end, at tænke på slik og ens krop hele tiden har brug for kærlighed og omsorg. Så kommer der selvfølgelig èn 3. dag, hvor man får dårlige mave og evt, opkastninger.

- Ja, livet er hårdt når man er kvindelige studine, præmens og har ondt af sig selv!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lakridskonfekt, lakridskonfekt og........ er publiceret 01/06-2005 16:25 af Dicte.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.