19 år siden

bange for fremtiden ?

Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
8 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
9 år siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
9 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Hej med jer!
vintergækken
11 år siden
Kaos, vrede og kærlighed
Line Ley Jen...
4 år siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
10 år siden
11.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Haiku digte skrives i nut...
Syrene Hvid
5 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
10 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
Så er der kun lidt mere end en uge til sommerferien. Og lige i øjeblikket er der eksammen, heldigvis er der 2 år til at det er min tur til at kommer op i eksammen, og jeg glæder mig ikke, frygter dem virkelig så meget, og ja.. jeg har stadig ikke forstået at jeg skal til og i 8. det følger osm om jeg stadig går i 4-5 klasse, eller sådan noget, og tankn om at jeg skal ud af folke skolen om 2 år! Men alligevel jeg glæder mig tl at komme ud af den død kedelig folke skole .
Er os bange for at jeg dumper, jeg er MEGA dårlig til engelsk, og kan ik få så meget hjælp der hjemme, da min mor og far heller ikke er så gode, men heldigvis har jeg en storesøster der er god til engelsk, så kan nok få lidt hjælp af hende (: .
og så går tankerne os rundt om hvad jeg vil være når jeg skal til at finde mig en uddanelse, jeg synes ikke at der er noget som jeg er rigtigt god til, så jeg venter på at der er et eller andet der dukker op foran mig, og seiger: "det her er du rigtigt god til", men jeg er bange for at det bare er en fornæmmelse der aldrig når at komme frem i mig. og så ender jeg nok bare som sådan et eller andet, som mange andre os er. Kunne godt tænke mig at være et eller andet specil, kunne mega godt tænke mig at blive forfatter, men jeg er ikke særlig god til at stave /= , det kan i nok os se her når jeg skriver noget .
jeg kunne godt tænke mig at blive rigtigt god til noget, f.eks dans, eller en eller anden sport eller at male, men følger at det er forsendt...
men jeg håber det bedste.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget bange for fremtiden ? er publiceret 08/06-2005 14:29 af Bulle.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.