Ferie
Hanna Fink (...
7 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
16 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
11 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
9 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
9 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
11 år siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
10 år siden
Håb er altid ledsaget af ...
Ansu Orheim ...
2 dage, 20 timer siden
Dagen tiltaget med 32 min...
Hanna Fink (...
10 år siden
Måske en skør ide, men også en hjælp til at overskuelige gøre min problemstilling over for speciallægen. Jeg har endnu ikke fået en indkaldelse, selv om jeg på lægens opfordring har rykket 2 gange !
Jeg talte med lægen i går, og fik ordineret nogle sovepiller. Ugh…Bare tanken om at jeg er kommet der ud hvor jeg er så desperat at det er nødvendig, skræmmer mig ! Ifølge indlægssedlen er det et meget vanedannende præbeat, og må max anvendes i 4 uger inkl. nedtrapning !
Jeg tog den første i går og glædede mig faktisk til at sove, men glæden blev kort ! Jeg sov fra kl. 21.00-23.00 og kunne ikke sove igen før kl. 06.30 her til morgen. Kl. 8.00 var jeg ude af sengen igen, så sammenlagt fik jeg 3½ time på sovepiller, og så kan det snart være det samme !

Jeg var hjemme ved min far i går, for at aflevere noget laminering jeg havde lavet for ham. Han er helt på den, da han rengøringskone også er sygemeldt ;-)
Inden jeg havde set mig om, havde jeg brugt 2½ time på at rydde op og gøre rent ! Det er ikke lang tid siden hvor bare det at tænke på at skulle støvsugere her hjemme, var ved at tage pusten fra mig. Så hvis det ikke var for den manglende søvn, så føler jeg at det går fremad.

Jeg tror at jeg vil smutte en tur ud under bruseren. Min medicin gør at jeg sveder mere end før, og mit hår klasker fuldstændig sammen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sove dagbog er publiceret 15/06-2005 12:24 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.