16 år siden

Ikke alligevel

Livets Tankespind
Caby
6 år siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
8 år siden
Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
7 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
2 år siden
Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
8 år siden
Åh den vrede, den vrede!
Bastian
8 år siden
Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
6 år siden
I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
6 år siden
Læseferie... næsten
Michala Esch...
8 år siden
Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
8 år siden
Kindfede og røvfuld!
Racuelle Hei...
6 år siden
Meget, meget underlig dag i går...Da jeg havde meldt afbud til meninghedsrådsmødet og da jeg havde pakket bilen (2 rygtasker og en del poser, for at fordele oppakningen lidt) og da jeg var taget afsted og stod midt i skoven, inden jeg skulle hente min mand, ringede han og fortalte, at svigermor havde ringet og sagt, at vi ikke skulle komme alligevel. Hvad? Råbte jeg, jammen nu har jeg jo pakket bilen og jeg er kørt hjemmefra?! Blev rigtig sur, for min ryg var begyndt at gøre hammer ondt igen og så, til ingens verdens nytte - her troede jeg, at jeg havde offret mig, for en god sags tjeneste og så...
Hun havde fortalt ham, at de havde været ved lægen og nu var alting fint igen så der var ingen grund til, at vi kom (det er hendes kæreste, den er helt gal med). Min mand havde sagt til hende, at det nu lød ret underligt og at vi ville komme alligevel, men så sagde hun, at hun hellere ville komme herover i morgen (i dag) for også at komme lidt væk hjemmefra....Kan slet ikke finde ud af, hvad der foregår - Men altså, min svigermor kommer i dag og jeg behøver slet ikke, at have dårlig samvittighed over de Bruce Springsteen billetter.

Jeg kom ikke til menighedsrådsmødet fordi vi skulle rejse til jylland lige så snart min kæreste havde fået fri og så skulle vi slet ikke afsted alligevel! Har virkelig sort samvittighed, selvom jeg jo ikke kan gøre noget ved det. Men jeg vil ringe derop i dag og fortælle om en meget underlig dag for at få lettet min dårlige samvittighed som åbenbart ikke vil forsvinde i logikkens navn.

- Dicte;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ikke alligevel er publiceret 21/06-2005 06:18 af Dicte.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.