19 år siden

Ikke alligevel

Skriveblokering og psykos...
David Hansen...
2 måneder, 20 dage siden
Bon jovi
Martin Micha...
4 år siden
Guds blinde øje.
Ruth Christe...
7 år siden
Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
1 år siden
Fifty shades of fuck-up
Tine Sønder ...
11 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
9 år siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
15 år siden
Hej med jer!
vintergækken
11 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
4 år siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
9 år siden
Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
9 år siden
Meget, meget underlig dag i går...Da jeg havde meldt afbud til meninghedsrådsmødet og da jeg havde pakket bilen (2 rygtasker og en del poser, for at fordele oppakningen lidt) og da jeg var taget afsted og stod midt i skoven, inden jeg skulle hente min mand, ringede han og fortalte, at svigermor havde ringet og sagt, at vi ikke skulle komme alligevel. Hvad? Råbte jeg, jammen nu har jeg jo pakket bilen og jeg er kørt hjemmefra?! Blev rigtig sur, for min ryg var begyndt at gøre hammer ondt igen og så, til ingens verdens nytte - her troede jeg, at jeg havde offret mig, for en god sags tjeneste og så...
Hun havde fortalt ham, at de havde været ved lægen og nu var alting fint igen så der var ingen grund til, at vi kom (det er hendes kæreste, den er helt gal med). Min mand havde sagt til hende, at det nu lød ret underligt og at vi ville komme alligevel, men så sagde hun, at hun hellere ville komme herover i morgen (i dag) for også at komme lidt væk hjemmefra....Kan slet ikke finde ud af, hvad der foregår - Men altså, min svigermor kommer i dag og jeg behøver slet ikke, at have dårlig samvittighed over de Bruce Springsteen billetter.

Jeg kom ikke til menighedsrådsmødet fordi vi skulle rejse til jylland lige så snart min kæreste havde fået fri og så skulle vi slet ikke afsted alligevel! Har virkelig sort samvittighed, selvom jeg jo ikke kan gøre noget ved det. Men jeg vil ringe derop i dag og fortælle om en meget underlig dag for at få lettet min dårlige samvittighed som åbenbart ikke vil forsvinde i logikkens navn.

- Dicte;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ikke alligevel er publiceret 21/06-2005 06:18 af Dicte.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.