19 år siden

Kvik på treogtyvende time !

Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
9 år siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
11 år siden
Fin lørdag
David Hansen...
1 måned, 25 dage siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
11 år siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
6 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
5 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
5 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
2 år siden
Dagen før starten
Shawn Cee (J...
8 år siden
Hundetyven.
Regitze Møbi...
9 år siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
8 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
11 år siden
Livet i Lugano
LoneHK
12 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
8 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
10 år siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
11 år siden
De sidste dage har jeg svinget psykisk og fysisk fra at køre på reservetanken, til at være fyldt op med energi ! Jeg har ikke rigtig kunne sætte ord på tanker og følelser, men er ikke i tvivl om at datoen for retssagen som har spøgt mere end jeg vil være ved !

I aftes blev vi inviteret ind til den ene af vores naboer til et glas rødvin. Det blev godt nok til 2-3 stykker, men hyggelig var det ;-) André var med der inde en kort stund, men valgte at gå ind til os selv for at se fjernsyn. Da vi kom hjem fortalte han, at Michelle havde ringet, og at hun ville sove her i nat ! Jeg blev først bekymret for om der var sket noget, da hun har sovet ved hendes far siden hendes kæreste er taget af sted ! Men det viste sig, at det var for at være sikker på at komme op til et møde, og at hun ikke havde lyst til at stå ” tidlig ” op sammen med hendes far ;-)

Efter som jeg havde fået rødvin, så regnede jeg ikke med at det ville blive noget problem med at sove, så jeg valgte ikke at tage min ” go´nat ” pille…. Hmm jeg har endnu ikke sovet !

Claus synes at det var rimelig træls at jeg tullede rundt og var frisk, imens han kæmpede for at vågne inden han skulle på arbejde ! Han har ferie fra i dag og 14 dage frem, men vi har ikke planlagt noget specielt. Drengene kommer også på ferie fra i dag og så en uge frem.

Jeg ringede…… Hm ja det må jo være i går til min ” søde ” svigermor ! Michelle havde gjort mig opmærksom på den ekstra nyhedsudsendelse vedr. terroren i London. Så jeg synes lige jeg ville ringe og spørge til om de havde hørt det, da min svigerfar jo kommer fra England. Godt nok en times kørsel derfra, men alligevel !
Hun havde ikke hørt det, og min svigerfar var rejst hjem igen ! Hun virkede meget reserveret og kort for hovedet, noget som hun ellers ikke plejer at være, men efter jeg er blevet sygemeldt har hun holdt en distance ! Jeg ved ikke hvorfor jeg ikke bare spøger om jeg har sagt, eller gjort som har stødt hende, eller om det er pga. at hun er usikker på hvordan hun skal takle situationen ! Måske er jeg også selv usikker på hvordan jeg skal håndtere, og forholde mig til det svar der evt. måtte komme !

Jeg har en mail ven som har sendt en Sindsrobøn til mig, som lyder :
Giv mig sindsro til at acceptere de ting jeg ikke kan ændre.
Mod til at ændre de ting jeg kan, og visdom til at se forskellen.

Hmm det giver lidt stof til eftertanke, for det er så sandt som der er sagt !

Jeg må se om jeg ikke kan få sovet lidt inden Claus og drengene kommer hjem i eftermiddag. Jeg skal bare have aktiveret André imens !

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kvik på treogtyvende time ! er publiceret 08/07-2005 08:13 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.