19 år siden

Kolde bryster

En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
9 år siden
Fremtid og nutid
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
3 år siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
11 år siden
Spand med sand, der skal ...
Michala Esch...
6 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
9 år siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
15 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
11 år siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
9 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
11 år siden
Læseferie... næsten
Michala Esch...
11 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
9 år siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
5 år siden
Hjemkomst
Hanna Fink (...
9 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
10 år siden
Var ude og bade for en time siden, er først lige kommet hjem, og min bikini er plask våd - deraf overskriften, og så ikke flere detaljer om det. Hvem ved, måske vil der være flere der læser dette indlæg netop pga. samme ; )
Nu er der måske nogle der vil have lidt svært ved at tage mig alvorligt, men det skal vel ikke være så alvorligt det hele.
Søndag kom både M's og mine forældre hjem fra ferie. Jeg legede den gode datter og ryttede op derhjemme et par timer, så de kom hjem til et rent og ryddeligt hus. For at være helt ærlig, var det måske ligeså meget min måde at sige : Se selv, jeg kan godt være ordentlig... og bare rolig det skal nok gå når jeg flytter hjemmefra. Jeg kommer ikke til at drukne i skidt, selvom jeg ved I en gang imellem frygter for det. De havde haft en god uge, og havde gode gaver med hjem. jeg fik et par øreringe og nogle store ruller gavebånd af bast i fede farver. Oveni det havde min søster på forunderlig vis fået overtalt mutti und fatti til at købe hende en læderjakke. Dvs. at jeg har tilgode at købe (for min mors penge) ét stykke tøj til mig selv til en tusse, som jeg ellers ikke ville have købt. Dette er med bagrund i mange samtaler med min mor om min sparemani. Jeg har ikke fået fortalt det heinde...men jeg er altså utrolig sparsommelig, ikke at forveksle med nærig, jeg elsker at bruge penge på dem jeg elsker, men jeg er meget dårlig til at bruge penge på mig selv... hmmm, hvad siger det om mit forhold til mig selv? Men i hvert fald en super dejlig overraskelse. Det kompenserede godt for at jeg ikke kunne komme med på ferien, selvom jeg tror jeg hellere ville været med i stedet. Før du griner og tænker - Der er der ingen der hellere ville tage med deres forældre på bondegårdsferie i det jydske end at få 1000,-, så tænk på at det er min sidste tid som hjemmeboende. For jeg vil da indrømme at svaret måske havde været et andet for 3 år siden. Vi flytter faktisk vores ting næste tirsdag. Så det er snart snart snart!

-Berta

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kolde bryster er publiceret 11/07-2005 21:37 af Berta.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.