Bornholm1
Michala Esch...
15 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
10 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
9 år siden
Udstilling i Havnsø Havn.
Hanna Fink (...
9 år siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
8 år siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
9 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
9 år siden
Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
11 år siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Så mange startsteder...
George Smile...
9 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
11 år siden
Hvor er det dog svært det der med uddannelse osv. Jeg ved godt jeg skal have en, men hvilken? Måske kiropraktor, hvis det ikke lige var fordi uddanelsen tager 6 år - jøsses. Jeg har søgt ind alligevel, men 6 år mere på SU virker overvældende. Det lyder som noget der meget hurtigt kunne blive til en ordentlig gæld. Jeg bor jo hjemme i øjeblikket, men vil gerne flytte ud. Jeg kan bare ikke overskue det. Iøvrigt kommer jeg sikkert ikke ind på uddannelsen, men hvad så? Det er vanvittigt. Jeg har ingen 2. prioriteter, fordi der ikke er andre jobs jeg er faldet for. Jeg vil nemlig gerne være selvstændig engang, men også gerne være sikret en god indkomst og et interessant job. Et med mennesker, men ikke overproppet med dem. Et hvor man gør godt, men ikke opererer, eller har fingrene dybt begravet i et andet menneske.
I virkeligheden er det jo ikke det jeg drømmer om. i realiteten ville jeg jo hellere være forfatter, maler, skuespiller, sanger eller designer - men det vil alle jo, og så synger jeg iøvrigt ikke specielt godt ;-)
Det er bare begyndelsen af mine drømme. Jeg ville også gerne være helikopterpilot, men jeg er for lille, tsk. Jeg ville gerne være dubber (en der lægger stemmer til tegnefilm), men det kan man vist ikke leve af. Jeg vil gerne arbejde med at udforme reklamer lige som i filmen "What Women Want", men det er der nok heller ikke så store chancer for. Opfinder er endnu en til listen, at jeg ikke er ret god til elektronik håber jeg så ikke står i vejen, for jeg er god til at få ideer - så må nogle andre bare realisere dem.
I virkeligheden så drømmer jeg ikke om noget job, jeg drømmer istedet om et liv. Jeg vil ud og rejse, prøve en hulens masse ting af. Have et lækkert hjem med indendørspool, hår og make-ud designer ved hånden. Varme i gulvet, ovenlysvinduer, et lækkert tv, computer, massere af cd'er, film, solarie, trænings- og hobbyrum. En åben sportsvogn, en nice motorcykel, penge til at dele ud af, en verden med mad til de fattige, rengøringshjælp til min mor, og en krop jeg elsker.
Man kan drømme så meget.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Drømme er publiceret 22/07-2005 13:35 af Suree Lio (Løvinde).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.