22 år siden

weekend-tanker

Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
11 år siden
Overgreb avler altså ikke...
Ansu Orheim ...
6 dage siden
Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
14 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
11 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
7 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
8 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
8 år siden
Godnat morgen
Hannah White...
8 år siden
skulderklap
Jette Peters...
8 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
6 år siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
9 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
Endnu en arbejdsuge er slut - det er fredag!!
Lige en enkelt behandling i klinikken i morgen, og så er der weekend-fri. Det bliver altså godt og forhåbentlig med godt vejr også...
Og hvad har det så været for en uge ? Ja sidst jeg skrev, sad jeg her med omslag på mit dårlige knæ, - og jeg kan fortælle at det hjalp faktisk. Mandag morgen var smerterne næsten væk og tirsdag helt overstået, men om det var det ene eller det andet, der hjalp, vides ikke; måske var det ingefæromslaget, måske min gemals omsorg for mig, og måske var det gået væk af sig selv under alle omstændigheder....
Det har været en lidt stresset uge. Det var hårdt at komme tilbage på kontoret efter min mini-ferie i sidste uge, og jeg har haft nok at se til i klinikken, hvor jeg har arbejdet til hen ad kl. 21 hver aften. Godt nok, at der er brug for mig, det er jeg glad for hver gang telefonen ringer med nye bestillinger.
Det har været en følelsesladet uge på en underlig måde, som jeg ikke vil gå i detaljer med, men jeg er blevet rystet lidt i min grundvold på flere måder. Det er måske bare sundt nok af og til at blive rusket lidt... Jeg ved ikke om I, mine læsere, får forklaringen på dette fænomen, måske og måske ikke - det vil tiden vise.

Jeg synes AGA's ide med en sommerfest er helt fin, og jeg vil gerne med, hvis det kan passe med tid og sted - jeg håber det. Efterhånden synes jeg, at jeg kender så mange af jer herinde på pennen, at det kunne være sjovt at ses, men det gør mig da også lidt betænkelig, for så skal man jo pludselig stå ansigt til ansigt med jer alle,... At sidde her bag skærmen er jo dog at gemme sig en smule, det er trygt og sikkert, men at skulle ud i "virkeligheden" er jo straks meget værre. Vi må se, hvordan det kan gå - håber i hvertfald at det kan falde i hak for nogen af os at mødes.
God weekend
Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget weekend-tanker er publiceret 20/04-2002 00:13 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.