19 år siden

En dårlig start

At skrive
Josephine Lø...
9 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
6 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
5 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
9 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
5 år siden
Hold kæft og vær smuk og ...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Hundrede af dem
Poul Brasch ...
6 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Mit dårlige humør og sindsstemning i går, blev afløst af en indre ro efter at jeg kom hjem i min hule, og kunne slappe af ! Claus smuttede på golfbanen som sædvanlig om onsdagen, men opgav efter meget regn, og dårlig spil ! Han var allerede hjemme kl. 20.00 igen.
Vi faldt i snak, og kl. blev 22.00 før jeg tog min pille og gik i seng. Her til morgen ( kl. 04.00 ) fandt jeg ud af, at så længe jeg tager piller til natten, så skal jeg være MEGET opmærksom på hvornår jeg tager dem ! Jeg kunne slet ikke finde fodfæste og holde øjerne åbne !
Jeg valgte at gå i seng igen, og lade arbejde være arbejde i dag. De sidste dages tilbagevenden til normaliteten, og de faste rutiner har været hårde. Samtidig med at jeg konstant har skulle forholde mig til ”nye” opgaver og mennesker ! Jeg ved godt at det er en del af mit arbejde, og det er også noget som jeg normalt holder meget af. Men derfra og så til at kunne rumme det lige nu, er noget af en mundfuld ! Det skal nok lykkes, selv om at det tager sin tid ;-)

Jeg skal med Michelle til informationsmøde vedr. hendes uddannelse i dag. Det sprængende punkt er, om hun kan finde en læreplads ! Jeg har mine tvivl, og har også fortalt hende om min bekymring i den retning, men det skræmmer hende ikke. Hun er en frisk pige som ikke er bange for udfordringer, så mon ikke at det lykkes for hende ;-)

Jeg kan mærke at jeg stadig er træt og uoplagt, så jeg må hellere aktivere mig selv lidt !

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En dårlig start er publiceret 04/08-2005 09:16 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.