19 år siden

Jeg er ikke helt glemt ;-)

En god aften
Bastian
11 år siden
dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Men det udelod jeg
Carina Malen...
5 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
6 år siden
Hr Solsort
Peter
8 år siden
Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
9 år siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
5 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
6 år siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
9 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
9 år siden
Citrontræ
Halina Abram...
6 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
7 år siden
Gensynsglædens pris - 08....
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Svampe
Halina Abram...
6 år siden
Hopeless..
MysteriousGi...
11 år siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
9 år siden
Det er sjovt
Katrine Søre...
10 år siden
200
Jette Peters...
8 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
10 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
8 år siden
I'm back!
Gittepigen
10 år siden
Kære natbog (II)
Olivia Birch...
9 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
10 år siden
Skizofreni, en status eft...
David Hansen...
1 måned, 28 dage siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
9 år siden
Hvis det ikke var fordi jeg viste at det er af nysgerrighed, så ville jeg havde nydt den opmærksomhed jeg har fået de sidste dage !
Nogen kollegaer har stoppet op og set efter mig, og andre har hilst i farten. Jeg har meget bevidst holdt mig langt væk fra rækkerne, da jeg ikke orker at give en forklaring ! Lægen og jeg blev ellers enig om, at min tidl. ryg problemer budte være forklaring nok, så jeg ikke lå til grund for unødvendig snak kollegaerne imellem. Flere at de gamle kollegaer kender til min fars sygdom, plus at de ved hvad der skete med min mor dengang. Af erfaring vil det være det samme som at så et frø i deres urtepotte, at fortælle sandheden. Det kommer som regel ikke en smuk blomst ud af, men nærmere en kaktus med stikkende nåle ! Jeg orker virkelig ikke at være genstand for noget så unødvendig, som snak og sladder. Jeg er ikke flov over min depression, eller det vil sige – jeg er flov over ikke ville erkende ” problemet ”over for mig selv ! Men det er en anden historie.

Det har virkelig været en off dag i dag ! Ud over at der ikke har været noget at lave de sidste dage, så er det ellers gået rimelig. Men i dag har jeg haft mest lyst til at køre hjem og gemme mig under dynen, og lade verden passere. Jeg savner gnisten som kan tænde lyset forude, og give mig lyst til at se fremad med åbne øjne. Hmm….måske er jeg min egen lyseslukker !

Jeg har ringet til kommunen og meddelt dem at jeg er deltidssygemeldt. Det var en utrolig sød dame jeg talte med, og det var ingen problemer i. Hun fortalte bare ikke, at hun ville sende div. papir som skal udfyldes sammen med ens egen læge ! Jeg prøvede ellers på at få kontakt med lægen før posten kom, for at få fornyet en recept, og fik at vide at han havde ferie. En anden af husets læger fornyede recepten uden problemer, men tanken om at skulle til at fortælle en af dem ” hele ” historien for at få udfyldt papirerne. Huer mig ikke !

Min kære svigermor ringede i mandags. Hun ville høre om vi havde lagt nogle planer for søndag ! Det mente jeg ikke – jeg havde i hvert fald ikke ;-). Hun inviterede os inkl. Claus´s søskende med mænd ud og spise et eller andet sted i Jylland uden nærmere specifikation - andet end at vi ville høre nærmere….. Big surprice

Jeg tror at jeg har gennemskuet hende ;-) Min engelske svigerfar har givet udtryk for, at han gerne ville giftes med min kære svigermor, men hun har været forbeholden, da hun til dato ikke rigtig har kunne finde sig til rette i England, og min svigerfar ikke bryder sig om den danske vinter. Så derfor har de rejst lidt frem og tilbage imellem Danmark og England ! Samtidig vil hun miste en del af hendes pension ved en evt. giftermål, og det er faktisk de penge som hun i dag bruger til at rejse frem og tilbage for.
Da de var her talte hun om at sælge sommerhuset som hun bor i og muligvis flytte til England, og om hvordan hun ville dele boet her i Danmark ved lodtrækning imellem børnene. Vi blev afbrudt og kom ikke ind på emnet igen. Men jeg tør næsten vædde hvad som helst på, at middagen består af nyheden om at de enten ER blevet gift, eller SKAL det, og at HUN flytter til England ;-) Uanset hvordan og hvorledes, så ønsker jeg dem kun det bedste.

Skæbnen ville da jeg ivrig ringede til Claus for at fortælle om vores invitation, at han havde meldt sig og den mellemste til en golf match på søndag. Han ringede selv til svigermor, men hun synes at det ville være synd for drengen at melde afbud, så hun ville vende tilbage. Hmm…så må jeg prøve på at styre min nysgerrighed imens !

Jeg er blevet inviteret til barnedåb i Norge i næste mdr. Jeg ved ikke om jeg orker, men på den anden side så tror jeg, at det vil være sundt at kunne lidt hjemmefra. Nu må vi se hvad jeg beslutter mig for !

Jeg kom i en tristhedens øjeblik til at købe en krølle dims ( en slags opvarmede curler ) i dag ;-) En eller andet skal undskyldning for at gøre et impulskøb kan man vel altid finde. Nej jeg havde faktisk tænkt på at købe den i længe, men synes at den var for dyr… Men men men da jeg gjorde pungen op inden jeg skulle starte i mandags, så var der lige lidt mere end jeg havde regnet med ( drikkepenge ), og så synes jeg at jeg havde fortjent den ;-)

Jeg havde ellers planer om at skrive mail i dag, men det bliver nok ikke til noget. En opvask og en tissetrængende hund venter ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg er ikke helt glemt ;-) er publiceret 03/08-2005 19:03 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.