Er det noget eller det fo...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Problemer?
EmmaBechh
10 år siden
3 hjullers cykel
Halina Abram...
6 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
5 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
11 år siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
9 år siden
Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
6 år siden
Skizofreni, en status eft...
David Hansen...
2 måneder, 5 dage siden
Dagens Danmark.
Ruth Christe...
7 år siden
Lad os sammen hylde nørdh...
Katrine Søre...
10 år siden
Arhh der er godt nok langt op til overfladen i dag, og føler slet ikke at jeg kan komme på højkant. Den sidste uge har nok tæret lidt mere end jeg havde regnet med, selv om jeg har prøvet at starte ud på listeføder !

Min sindsstemning har svinget, men mest haft tildens til at være trist ! Jeg har ikke kunne definere hvorfor, eller finde nogen brugbar grund. Den store ANALYSE DRONNING er løbet tør for batterier ;-)

André er hjemme på weekend, og derfor holder jeg 100% fri. Hvis han ikke havde været hjemme ville jeg havde kørt for at kompensere for i torsdags. Men der er jo flere weekender i denne mdr. så mon jeg ikke når det !

Claus og den mellemste af drengene er på golfbanen hele weekenden, så mor skal både lave mad og vaske op. Hmm…… Hvor er jeg egentlig forkælet ! André og jeg har besluttet, at menuen skal bestå af pizza i aften, så det slipper jeg jo meget nemt om ved ;-) Michelle kommer vist også her hjem og spiser, hvis hun ikke har for mange tømmermænd ;-)

Jeg vil prøve at overbevise André om, at jeg godt kan bruge en ung stærk mand i haven. Vi har fjernet drivhuset, og naboen har fældet et grantræ hvis grene hang ind over, så nu kan man rigtig se hvor meget hækken trænger til at blive klippet.
Naboen til den side er ikke for god til at klippe hans side af hækken, for så kan man jo se ind i deres have hvor de har deres swimmingpool. Men så godt ser han altså ikke ud i badebukser, at jeg gider at stå og lure igennem hækken ;-)

Jeg har sendt André ned for at finde hæk klipperen, så må jeg nok hellere rejse mig !

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Gab - Stræk er publiceret 06/08-2005 11:55 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.